icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Winkelen

New Babylon

Anna van Buerenstraat 48, 2595 AB Den Haag
New Babylon Shopping Center Den Haag
Vandaag
10:00 - 19:00
Maandag
10:00 – 19:00
Dinsdag
10:00 – 19:00
Woensdag
10:00 – 19:00
Donderdag
10:00 – 19:00
Vrijdag
10:00 – 19:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
12:00 – 17:00
Let op: sommige winkels en restaurants openen eerder of sluiten later. Kijk op de pagina van elke winkel of eetgelegenheid voor de individuele openingstijden.
Contact
070 383 1977
Bezoek website
Favorieten
New Babylon Shopping Center Den Haag
New Babylon Shopping Center Den Haag
New Babylon Shopping Center Den Haag
New Babylon Shopping Center Den Haag
New Babylon Shopping Center Den Haag

New Babylon is een combinatie van winkelen, wonen en werken. Een heerlijke plek om te wonen, werken, shoppen, cocktails drinken, relaxen, sporten of genieten van het fantastische uitzicht. In het winkelcentrum vind je een mix van modewinkels, healthstores, een supermarkt en restaurants. New Babylon bevindt zich op een internationaal knooppunt tussen het grootste park van Den Haag en Centraal Station, en is een aanwinst voor de skyline van Den Haag. Naast prachtige appartementen, kantoren en het New Babylon Meeting Center kun je zeven dagen per week terecht bij een groot aantal 25 shops en restaurants in het New Babylon Shopping Center. 

New Babylon Shopping Center 
Op de begane grond van Shopping Center New Babylon vind je een mix van (inter)nationale shops, heerlijke restaurants en de laatste fashion. Ondernemers in New Babylon Shopping Center zijn: Douwe Egberts, Peckish, Piazza, Sportcity, Sushi time, Holland & Barrett, Sixt, Cosy Foodcorner en een XXL winkel van Coolblue, waar je zelf meer dan 1.000 producten kunt ontdekken, testen en vergelijken.

New Babylon Meeting Center
Het New Babylon Meeting Center heeft elf flexibele vergaderruimten en congreszalen, compleet ingericht en voorzien van nieuwe media en WiFi. In het Meeting Center heeft iedere ruimte direct daglicht en uitzicht op de omgeving. Er is genoeg ruimte voor congressen en grote zakelijke evenementen.

Bereikbaarheid
De ligging naast Den Haag Centraal maakt New Babylon uitstekend bereikbaar. New Babylon ligt naast de Utrechtsebaan die aansluit op de snelwegen A4 en A12 van en naar het centrum van Den Haag. Parkeren kan op een steenworp afstand in parkeergarage Q-Park CS-New Babylon. Ook met het openbaar vervoer is New Babylon prima te bereiken. Als je Den Haag Centraal via de voorzijde verlaat, vind je New Babylon direct aan je rechterhand.

Omhoog