Restaurant

Hoftrammm Strassenbahnrestaurant

Stationsplein 8, VOORBURG

Ticketverkauf

Preis
Art der Fahrkarte Preis
Normalpreis € 79,50
Jugendpreis

Veranstaltungsort

auf der Karte auswählen auf der Karte auswählen

Öffnungszeiten

Öffnungszeiten
Tag der Woche Öffnungszeiten
Montag Geschlossen
Dienstag Geschlossen
Mittwoch 19:00 - 21:30
Donnerstag 19:00 - 21:30
Freitag 18:00 - 20:30
Samstag 18:00 - 20:30
Sonntag 18:00 - 20:30

Durchschnittlich

4,7

Google Rezensionen

 • Marjolein Roos

  Unieke ervaring! Voor een bijzondere avond uit absoluut aan te raden. Reserveer tijdig via de site, want de ritten in de tram zijn snel volgeboekt. Met alle (dieet)wensen wordt rekening gehouden. Wel graag van te voren aangeven, aangezien de keuken in de tram natuurlijk maar beperkte capaciteit heeft. Zowel in de zomer als in de winter aan te bevelen. Het is bijzonder om tijdens het diner langs alle mooie plekjes van Den Haag te komen. Eten is bijzonder en bijzonder goed, ambiance is uniek en de dames en heren in de bediening en de keuken scoren uitstekend op gastvrijheid. Zelfs de trambestuurder bedankt je aan het eind van de rit voor je komst. 2 uur en een kwartier, 5 bijzondere gangen, wijnarrangement (of anderszins) en de rondrit door Den Haag maken de Hoftrammm tot een uniek avondje uit.

  vor einem Monat
 • Martin Middel

  Heel erg leuk en lekker. De route van de tram gaat door Scheveningen, centrum Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Dit zorgt voor een leuk afwisselend uitzicht.

  in der letzten Woche
 • Stephen Barnes

  Second time back and would recommend it even more than the first. Superb food, amazing flavours, and surprisingly good value. Looking forward to my third visit

  vor einem Monat
 • Maria Evers

  Heel leuk evenement om mee te maken. We reden door Voorburg, Den Haag en Scheveningen. Jammer dat je vaste plekken hebt en niet wordt geacht te wisselen om met andere (familieleden) te praten. We deden het wel, maar dat werd niet gewaardeerd. Maakte het lastig voor het personeel en speciaal in de bediening van mensen met dieetwensen. Bediening was vriendelijk en behulpzaam. Het eten zal best hoogstandje zijn, maar wat minder naar onze smaak. We houden niet zo van al die bijzondere dingen. Maar dat ligt aan ons.

  vor 2 Monaten
 • Eu T

  Extraordinary experience. Great food, great atmosphere, great staff. Do not miss it. A must!

  in der letzten Woche