Restaurant

HanTing Cuisine

Prinsestraat 33, Den Haag

Veranstaltungsort

auf der Karte auswählen auf der Karte auswählen

Öffnungszeiten

Öffnungszeiten
Tag der Woche Öffnungszeiten
Montag Geschlossen
Dienstag 17:30
Mittwoch 17:30
Donnerstag 17:30
Freitag 17:30
Samstag 17:30
Sonntag 17:30

Durchschnittlich

4,6

Google Rezensionen

 • Markus Beier

  Auch innerhalb der Sternenküchen Welt etwas ganz besonderes - ausprobieren und genießen!

  vor einer Woche
 • eelko muns

  Menu van de chef. Ik ben geen moeilijke eter, maar er zijn best dingen die ik niet erg lekker vind. Zo niet bij het 5 gangen diner wat ik hier kreeg. Alles, maar dan ook echt alles, smaakte heerlijk. Van het bolletje radijs naast de zeebaars tot het sausje, van de tofu (vind ik normaal echt niet lekker!) tot de kalfsmedaillon. Een absolute aanrader!

  in der letzten Woche
 • Martin Smits

  Leuk, gezellig restaurant met een Michelin ster. Het eten is een waar feestje op je bord. Bij Hanting loopt een uitstekende bediening rond met veel kennis van zaken. Een absolute aanrader.

  vor 2 Wochen
 • Peter Veenman

  Het was weer een geweldige ervaring😃 alleen jammer, dat jullie geen echte sommelier meer hebben!! Ik werk in Solo Vino in Scheveningen!! En heb al vijf keer bij Hanting een topdiner gehad😃😃 maar de laatste keer was, ondankst het eten, de Wijnuitleg niet top!! Maar ik blijf gewoon komen!! Want als ik met mijn dochters kom dineren!! Zeggen zij toch! Papa, jij kiest de wijn😃😃

  vor einem Monat
 • Guido Bos

  Wij hebben een fantastische avond gehad. Zeer prettige bediening, die goed in staat was formeel met informeel te combineren. Sommelier gaf mooie uitleg bij de verschillende wijnen. Wij kozen voor 5-gangendiner met wijnarrangement. Wijnen sloten soms fantastisch aan, soms iets minder. Gerechten zagen er schitterend uit en de verschillende technieken die je zag en proefde maakten het tot een prachtig culinair feest.

  vor einem Monat