Attraktion Museum Jugend

Kinderbuchmuseum

Prins Willem-Alexanderhof 5, Den Haag

Ticketverkauf

Preis
Art der Fahrkarte Preis
Normalpreis € 8,50
Jugendpreis € 6

Veranstaltungsort

auf der Karte auswählen auf der Karte auswählen

Öffnungszeiten

Öffnungszeiten
Tag der Woche Öffnungszeiten
Montag
Dienstag 14:00 - 17:00
Mittwoch 12:00 - 17:00
Donnerstag 14:00 - 17:00
Freitag 14:00 - 17:00
Samstag 12:00 - 17:00
Sonntag 12:00 - 17:00

Erreichbarkeit

Das Museum liegt zwischen dem Hauptbahnhof und der Utrechtse Baan (A12). Reisende, die mit der Bahn, Straßenbahn oder dem Bus zum Hauptbahnhof Den Haag reisen, verlassen den Bahnhof über den Seitenausgang von Bahnsteig zwölf.

Durchschnittlich

3,9

Google Rezensionen

 • Roxanne Borgman

  Samen met een vriendin geweest. We vonden het eigenlijk maar matig en hadden meer verwacht. De audiologs van de audiotour waren slecht hoorbaar en twee logs waren defect. Er was veel meer aandacht voor de schrijvers dan voor de literatuur an sich. Als literatuurmuseum verwacht ik ook gebruik van literatuur als middel. Dit was helaas niet gebeurt. Geen informatieboekje bijvoorbeeld met interessante fragmenten. Kinderboekenmuseum was ook niet echt toegankelijk voor volwassenen of zo. Was leuk om mee te maken, maar ga niet snel nog een keer.

  vor 4 Monaten
 • James Dogwalker

  Was echt geweldig, wat een prachtige verzameling boeken, sommige 1000 jaar oud, een absolute MUST voor de Tablet en computer generatie! Het museum heeft naar schatting meer dan 100 km boeken, geschriften en dergelijke. Er was ook een boek presentatie van Jill Schirnhoffer, en zij signeerde boeken voor de kids... Moet je echt doen dat Kinderboeken museum.

  vor 4 Monaten
 • Frenarda Vervloed

  Mooi museum, helaas is de ingang hetzelfde als voor het kinderboekenmuseum. Dus in de vakantie is het erg druk en chaotisch. Maar het museum zelf is wel een aanrader. En een kort bezoekje aan het kinderboekenmuseum zelf is ook erg leuk. Ook zonder kinderen.

  vor 9 Monaten
 • Esther Monfils

  Alle kinderboeken komen tot leven. Kies als je kunt een rustig moment. Het is kleinschalig opgezet

  vor 9 Monaten
 • D. R.

  Ładne miejsce. Niestety, raczej nie dla fanów literatury, a dla dzieci.

  vor 5 Monaten