Attraktion Museum Jugend

Kinderbuchmuseum

Prins Willem-Alexanderhof 5, Den Haag

Ticketverkauf

Preis
Art der Fahrkarte Preis
Normalpreis € 8,50
Jugendpreis € 6

Veranstaltungsort

auf der Karte auswählen auf der Karte auswählen

Öffnungszeiten

Öffnungszeiten
Tag der Woche Öffnungszeiten
Montag
Dienstag 14:00 - 17:00
Mittwoch 12:00 - 17:00
Donnerstag 14:00 - 17:00
Freitag 14:00 - 17:00
Samstag 12:00 - 17:00
Sonntag 12:00 - 17:00

Erreichbarkeit

Das Museum liegt zwischen dem Hauptbahnhof und der Utrechtse Baan (A12). Reisende, die mit der Bahn, Straßenbahn oder dem Bus zum Hauptbahnhof Den Haag reisen, verlassen den Bahnhof über den Seitenausgang von Bahnsteig zwölf.

Durchschnittlich

4,4

Google Rezensionen

 • Kasper Boers

  Wat een geweldig opgezet kinder(doe)museum. Er zijn activiteiten gebaseerd op de bekende boekenreeksen die ze allemaal lezen voor zowel de allerkleinsten (een tocht langs rupsje Nooitgenoeg, Nijntje, kleine ijsbeer, Dikkie Dik, etc en een wereld van Kikker en zijn vriendjes) als voor de oudere kinderen (zelf niet gedaan) en een verhalenverteller. Een plek in het museum om wat te eten met altijd hongerige kleine kinderen zou het perfect maken (zoals ze in het Nijntjemuseum in Utrecht wel hebben).

  vor 2 Wochen
 • Dikkie Dik

  Heel leuk interactief museum over kinderboeken, met name leuk met kinderen. Veel dingen zijn niet toegankelijk voor volwassenen (qua maat) maar je kunt het kind pad parallel volgen als volwassene.

  vor 2 Wochen
 • Annelies Bessels

  De niet hele grote Kleuterhoek werd deels afgesloten omdat er scholen waren. Werd bij de kassa netjes gezegd. Maar er is dan niet zoveel meer te zien. Dit vonden we erg jammer. Maar we hebben ons meer een prima vermaakt. Toch vinden we dit wel een aandachtspunt.

  vor einem Monat
 • Annette Wagemakers

  Een fantastisch museum. Maar ga er niet in de vakantie naar toe. Het was er meer dan vol!

  vor 2 Wochen
 • Marcel Kamperman

  Ik ben zelf in het litetatuur museum geweest. Ik heb nog lang niet alles gezien en gehoord. Aan de wanden hangen namelijk portretten van schrijvers in alfabetische volgorde. Daarbij is ook een audiotour. De andere expositie is actueel. Ik hoorde de kinderen genieten in de kinderboeken museum. Het museum is boven de bibliotheek op loopafstand van de achterzijde van het station. Het is leuk om uit te zoeken welk portret er bij de schrijver hoort.

  vor 2 Monaten