Attraktion Museum Jugend

Kinderbuchmuseum

Prins Willem-Alexanderhof 5, Den Haag

Ticketverkauf

Preis
Art der Fahrkarte Preis
Normalpreis € 8,50
Jugendpreis

Veranstaltungsort

auf der Karte auswählen auf der Karte auswählen

Öffnungszeiten

Öffnungszeiten
Tag der Woche Öffnungszeiten
Montag Geschlossen
Dienstag 10:30 - 17:00
Mittwoch 10:30 - 17:00
Donnerstag 10:30 - 17:00
Freitag 10:30 - 17:00
Samstag 10:30 - 17:00
Sonntag 10:30 - 17:00

Durchschnittlich

4,4

Google Rezensionen

 • Anke Garba

  So ein tolles Museum auf jedenfalls einen Besuch wert Meine Tochter hatte den kompletten Tag super viel Spaß. Nehmt auf jedenfalls Hausschuhe mit dann können die kleinen noch besser toben. Sehr liebevoll gestaltet wunderbar

  vor 7 Monaten
 • Marjoleine 't Hart

  Dit museum is een feest voor kinderen! Voor de kleinste kids (van 1 tm 4) is er een kikker (vh boek) wereld gemaakt waar kinderen van alles kunnen ontdekken en doen maar ook knutselen, tekenen. Voor de iets grotere kinderen va 4 jaar is er een ontdekkingstocht met allerlei spelletjes die ook nog eens leerzaam zijn. Mijn dochter van bijna 5 wil het liefst elke dag hier naar toe!!

  vor einem Monat
 • Douwe Yska

  Onze dochter van 1,5 vond het super leuk! Het is echt helemaal ingericht voor kinderen en ze kunnen veilig zelf op ontdekkingstocht. Neem gerust een paar uur de tijd.

  vor einem Monat
 • Alieke van der Hoeven

  Superleuk museum, met dochter van 1,5 alleen op de bovenste verdieping geweest, waar we anderhalf uur gespeeld en gekeken hebben en toen eigenlijk nog niet klaar waren. Soort speeltuin met als onderwerp kinderboekfiguren.

  vor einem Monat
 • Jamila van Zoest

  Wat een waanzinnig leuk museum! Er is heel veel te doen, interactief. Als je de tijd neemt dan kun je ook gewoon een leuk boek pakken om te lezen. Het is heel mooi gemaakt allemaal, zoiets hadden we echt niet verwacht De bovenste etage is voor de kleintjes. Zoooo leuk allemaal. Hier kan menig speelparadijs wat van leren qua uitstraling. Verkleed spelen is natuurlijk helemaal stoer. Echt superleuk. Hier was Rupsje Nooitgenoeg favoriet en de tunnel. Spelen bij en als Kikker staat ook in de top 3. Kortom, wij vonden het met 3 kids (6, 9, 11) een aanrader.

  vor 2 Monaten