icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Sehen und Erleben

Sporthal Hogeveld

Panamaplein 30, 2548 HJ Den Haag
Favoriten
Sporthal Hogeveld buitenkant
Favoriten
Sporthal Hogeveld buitenkant 2

Sporthal Hogeveld is gebouwd in 2004 en is gevestigd in het Wateringse Veld in Den Haag. De gehele sporthal is in 2013 verbouwd, waardoor er in de gehele hal LED verlichting is. Sporthal Hogeveld is hiermee de eerste Haagse sporthal met duurzame verlichting. In de sporthal kun je onder andere badmintonnen, basketballen, tennissen, volleyballen, korfballen en zaalvoetballen. Daarnaast heeft sporthal Hogeveld plaats voor 250 toeschouwers.

Velden
Sporthal Hogeveld heeft op de vloer verschillende veldbelijning. Deze zijn ingedeeld in verschillende kleuren en gekoppeld aan de verschillende sporten: badminton, basketbal, handbal, hockey, korfbal, tennis, voetbal en volleybal. Het voetbalveld wordt hier veelvuldig gebruikt door de Haagse zaalvoetbaleredivisionist ZVV Den Haag.

Faciliteiten
Sporthal Hogeveld beschikt over zes kleedkamers, een multifunctionele ruimte van 10 bij 8 meter met een spiegelwand en 2 kleedkamers, een lift en een invalidentoilet en een sportkantine. Daarnaast is de sporthal door de scheidingswanden op te splitsen in 3 gelijke delen.

ZVV Den Haag
ZVV Den Haag is een zaalvoetbalclub die uitkomt in de eredivisie van de Nederlandse zaalvoetbalcompetitie. De Haagse club is twee jaar geleden voortgekomen uit de clubs SC Noordzee en FV Snoekie. De mannen van ZVV Den Haag proberen dit jaar hun stempel op de eredivisie te zetten. Zij spelen hun wedstrijden in sporthal Hogeveld in Den Haag.

Bereikbaarheid
Sporthal Hogeveld is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Via de N211, A4 en A12 ben je zo bij de sporthal in het Wateringse Veld. De grote parkeerplaats biedt bezoekers van sporthal Hogeveld gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is sporthal Hogeveld goed bereikbaar met tram 16 en bus 37. En ook bus 30 stopt in de nabijheid van sporthal Hogeveld.

Nach oben