icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Cultuur

Bar & Restaurant Suzie Q

Dr. Lelykade 33-37, 2583 CL The Hague
SuzieQ-5.
Vandaag
12:00 - 23:00
Maandag
16:00 – 22:00
Dinsdag
16:00 – 22:00
Woensdag
16:00 – 22:00
Donderdag
16:00 – 22:00
Vrijdag
12:00 – 23:00
Zaterdag
12:00 – 23:00
Zondag
12:00 – 23:00
Keuken
Internationaal, Vegetarisch & Vegan
Type maaltijd
Diner, Lunch
Contact
070 743 3676
Bezoek website
Favorieten

Tussen het strand van Scheveningen en de stad Den Haag bevindt zich Bar & Restaurant Suzie Q aan de Tweede haven van Scheveningen. Een restaurant en evenementenlocatie dat vanaf de zomer van 2018 geopend is. Het is een locatie met een eigen sfeer en karakter.

Suzie Q
Suzie Q
Suzie Q 

Suzie Q is dè locatie aan de haven, waar je terecht kunt voor een speciaalbiertje op het terras, een uitgebreid diner in het restaurant of een (bedrijfs) evenement in de besloten ruimte. Een locatie van internationale allure, met de bootjes voor de deur.

Heb je specifieke wensen waar de arrangementen op aangepast moet worden? Dat kan! Het veelzijdige team heeft de mogelijkheid het arrangement aan te passen aan specifieke (dieet)wensen. De invulling en prijzen zijn afhankelijk van de specifieke wensen. 

Het restaurant
Het restaurant bevindt zich in een pand aan de haven, dat met veel glas, natuurlijk licht en veel groen een aangename plek is bij ieder weertype. Met mooi weer kun je ook terecht op het terras met uitzicht op de boten. In het restaurant vind je een menukaart vol gerechten voor liefhebbers van vlees, vis en vegetarisch eten. Voor groepen tot 30 personen is het mogelijk te dineren in het restaurant. Voor groepen boven de 10 personen wordt altijd met een menu gewerkt.

SuzieQ
SuzieQ
Suzie Q

Borrelplein
Voor de bar vind je het borrelplein! De perfecte plek om te borrelen met vrienden, familie en collega’s! Er staan bartafels met krukken, maar ook bankjes om te zitten. De plek is niet privé, maar er wel genoeg ruimte gereserveerd voor het aantal gasten. Wil jij hier je verjaardag vieren of een andere gelegenheid? 
Capaciteit van het borrelplein: 40 personen

De Vide
Met een groter gezelschap dineren, maar is het niet nodig om een hele besloten ruimte te huren? Dan is de vide helemaal perfect! De vide is verbonden met het restaurant door een trap, maar is geheel open en heeft uitzicht op de begane grond. De vide is semi-privé en biedt ruimte aan maximaal 30 gasten (zittend) en 35 gasten (staand).

De Loft
Op zoek naar een ruimte voor een feest? Een diner? Een borrel? Zoek je een plek die helemaal privé is? Dan is de Loft perfect!
Op de eerste verdieping van Suzie Q bevindt zich een aparte ruimte: De Loft! De ruimte is helemaal naar wens in te delen en met behulp van losse lange tafels, hoge tafels, barkrukken en planten wordt het voor iedere gelegenheid passend gemaakt. De Loft heeft een eigen ingang aan de kant van de haven en beschikt over een privé bar, garderobe en een eigen toiletgroep. Capaciteit van de Loft: Het maximale aantal zitplekken is 90. De maximale capaciteit voor een staand evenement in de Loft is 150 personen. Door het gebruik van verrijdbare plantenbakken is de Loft ook sfeervol voor kleinere groepen. Vanaf 30 personen is de Loft gezellig en gevuld!

SuzieQ
Suzie Q
Omhoog