icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Strandtenten

Aan de Koot

Strand Noord 1, 2586 ZZ Den Haag
Aan de Koot Scheveningen
Vandaag
09:00 - 24:00
Maandag
09:00 – 24:00
Dinsdag
09:00 – 24:00
Woensdag
09:00 – 24:00
Donderdag
09:00 – 24:00
Vrijdag
09:00 – 24:00
Zaterdag
09:00 – 24:00
Zondag
09:00 – 24:00
Keuken
Internationaal
Type maaltijd
Diner, Lunch, Ontbijt
Contact
070 358 5607
Bezoek website
Favorieten

Aan de Koot is een Pop-Up strandpodium waar je kan eten, drinken en dansen. Een plek met oog voor kwaliteit en passie voor eenvoud.

Strandpodium aan de Koot
Recht door zee, de vrienden van de Haagse school waren snel klaar met die romantische schilderkunst die de werkelijkheid romantiseerde. Hendrik Mesdag en zijn vrienden schilderden de wereld zoals het is en daar zijn ze het bij Aan de Koot helemaal mee eens.

Hier serveren ze de koffie zwart en het bier koud. Hier zijn ze eerlijk in wat ze doen. Naar de klant, naar het klimaat en in de prijs. Alles wat je ziet is lokaal van de Koot, Haagse cultuur op zijn best.

Restaurant
Magnefique diner? Aan de Koot is een liefdevolle buiging naar de Franse bistro, waar de producten en smaken schitteren in eenvoud. Klassiekers op z'n Koots dus; Bon Appetit.

Strand
Warme zonnestralen op je gezicht en ijskoud drankje in je hand. Aan de Koot is het Scheveningse strand op haar strandst.

Feest
Heb je zin om te dansen? Dan ben je bij Aan de Koot op de juiste plek. Hier gaat de zon onder met de beste DJ's, goede optredens en verrassende acts.

Bereikbaarheid
Aan de Koot staat tijdens het strandseizoen vlak voor het Noordelijke Havenhoofd waar zich in de zomermaanden ook het The Hague Beach Stadium bevindt. De strandtent is makkelijk te bereiken met de auto en de fiets. Met de auto neem je vanaf de snelweg het beste de route richting Scheveningen Haven en parkeer je letterlijk voor de deur. Ook met het openbaar vervoer is de beachclub uitstekend te bereiken. Verschillende trams vanaf Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor stoppen in de buurt van Aan de Koot.

Aan de Koot Scheveningen
Aan de Koot Scheveningen
Aan de Koot Scheveningen
Aan de Koot Scheveningen
Aan de Koot
Omhoog