icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Zwembaden

Zwembad de Waterthor

Thorbeckelaan 350, 2564 BZ Den Haag
Zwembad de Waterthor
Favorieten

Zwembad de Waterthor in Den Haag heeft drie verschillende baden, zodat het hele gezin er kan zwemmen. Naast het wedstrijdbad, heeft de Waterthor ook een peuterbad en een instructiebad. En het zwembad is grotendeels gedurende het jaar open. In dit zwembad worden zwemlessen gegeven, maar ook verschillende activiteiten. Van aquarobic tot teddybeerzwemmen, voor alle leeftijden is er iets te beleven in Zwembad de Waterthor.

Zwemles
Zwembad de Waterthor biedt kinderen de mogelijkheid hun zwemdiploma te halen. Het zwemonderwijs in de Haagse zwembaden gaat volgens de Zwem-ABC methode. Vanaf 6 tot 16 jaar is het mogelijk om zwemles te krijgen bij zwembad de Waterthor. In de avonden is er ook voor volwassenen vanaf 16 jaar zwemles.

Activiteiten
Zwembad de Waterthor biedt verschillende activiteiten aan. Je kan hier terecht voor zwemlessen maar ook voor aquarobic. Daarnaast zijn er ook voor de allerkleinste leuke activiteiten, tijdens het teddybeerzwemmen leert je kleintje watergewenning en krijgen jullie een nog hechtere band. Ook voor de senioren die fit willen blijven heeft Zwembad de Waterthor een leuke activiteit: met fifty-fit geniet je van de gewichtloosheid in het zwembad en werk je aan je conditie.

Toegankelijkheid
Zwembad de Waterthor is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een aparte ruimte met douche (Miva-unit), een toilet en een omkleedruimte. Ook is er een aangepaste rol/douchestoel waarmee je naar het zwembad kunt rijden. Daarna kun je met de mobiele tillift in het water getild worden.

Eten en drinken
Eten en drinken kan bij de horeca van Zwembad de Waterthor. Hier kan je heerlijk genieten van een bakje koffie of thee terwijl de kinderen zwemles hebben. Of na een middagje gezinszwemmen genieten van een patatje en frisdrank. Even uitblazen en bijkomen van het sporten en gratis gebruik maken van Wifi.

Bereikbaarheid
Zwembad de Waterthor is met verschillende vervoersmiddelen gemakkelijk te bereiken. Doordat het door de weeks betaald parkeren is, is het aan te raden met het openbaar vervoer te komen. Het zwembad is te bereiken met Randstadrail 3 (halte De Savornin Lohmanplein) en bus 21 en 23 (halte Thorbeckelaan/Albardastraat).  

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van de Gemeente Den Haag

Omhoog