icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Eten, drinken & uitgaan

BIT Grill and Café

Buitenhof 39, 2513 AH Den Haag
BIT Grill and Café
Vandaag
07:00 - 23:00
Maandag
07:00 – 23:00
Dinsdag
07:00 – 23:00
Woensdag
07:00 – 23:00
Donderdag
07:00 – 23:00
Vrijdag
07:00 – 23:00
Zaterdag
07:00 – 23:00
Zondag
07:00 – 23:00
Keuken
Bistro & grill
Type maaltijd
Diner, Lunch, Ontbijt
Contact
070 790 0032
Bezoek website
Favorieten
Terras Restaurant BIT Grill and Cafe
BIT Grill and Cafe Buitenhof

BIT Grill & Café is een steakrestaurant aan het Buitenhof bij Hotel Corona. Bij BIT (Best In Town) kun je terecht voor ontbijt, (zakelijke) lunch, koffie en diner. Vanwege z'n ligging midden in het centrum van Den Haag is het restaurant ook een prima plek om te eten voorafgaand aan een theatervoorstelling of bioscoopbezoek: Pathé Buitenhof ligt bijvoorbeeld precies tegenover BIT. BIT Grill & Café is bovendien elke dag geopend. 

Ongedwongen sfeer 

Het interieur van BIT straalt een ongedwongen sfeer uit. Vanaf het Buitenhof springt de karakteristieke serre direct in het oog. Binnen kenmerkt het interieur zich door een no-nonsens uitstraling met natuurlijke, stoere materialen zoals koper en vele houten elementen die terugkeren. Het restaurant is zodanig ingedeeld dat je zowel aan een lange houten stamtafel met een grote groep kunt genieten als in een rustige hoek voor een zakelijke bespreking kunt zitten. Uit de Josper-grill komen de beste Rib Roast en Entrecôte Double van het Ierse Beef, of geniet juist van de classic Gourmet burger. 

Josper-grill 
De Josper-grilloven uit Spanje is de 'Rolls-Royce' onder de originele houtskoolgrills. Bij BIT neemt de Josper een prominente plek in. De Josper is een ultieme combinatie tussen een grill en oven. De Josper wordt gestookt met houtskool met een lange brandduur. Eenmaal opgewarmd houdt de Josper zijn hitte lang op peil, wat ten goede komt aan het braadproces.


Evenementen
BIT Grill & Café is in staat om een breed scala aan activiteiten te verzorgen: groepsdiners, (bedrijf)borrels, recepties, bruiloften, workshops, presentaties, netwerkbijeenkomsten, vergaderingen, private dining, productlanceringen. Naast de serre, bar en het restaurant zijn er drie zalen beschikbaar op de eerste verdieping, met uitzicht op het Buitenhof. De drie zalen kunnen ook gecombineerd worden tot één grote ruimte. Neem contact op met BIT voor een Best In Town-maatwerk!

Locatie
BIT Grill & Café ligt naast Hotel Corona in het centrum van Den Haag. Op vijf minuten lopen liggen verschillende parkeergarages en in de buurt stoppen diverse trams en bussen.

Omhoog