icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Eten, drinken & uitgaan

Restaurant Oogst

Denneweg 10B, 2514 CG Den Haag
Restaurant Oogst
Vandaag
12:00 - 22:00
Dinsdag
12:00 – 22:00
Woensdag
12:00 – 22:00
Donderdag
12:00 – 22:00
Vrijdag
12:00 – 22:00
Zaterdag
12:00 – 22:00
Lunch: 12-14 uur. Diner: 18-22 uur.
Keuken
Brasserie
Type maaltijd
Diner, Lunch
Contact
070 360 9224
Favorieten
Restaurant Oogst
Restaurant Oogst
Restaurant Oogst
Restaurant Oogst
Restaurant Oogst
Restaurant Oogst

Restaurant Oogst is een restaurant van eigenaar Marcel van der Kleijn (o.a. Calla's en BIT Grill & Café). Bij Restaurant Oogst is er keuze uit diverse kleine gerechten die regelmatig wisselen en afgestemd zijn op het seizoen. Veel ingrediënten komen uit de eigen groente- en kruidentuin. Uit de oogst stel jezelf het menu samen voor de lunch of het diner. 

Vleugje Parijs   
Restaurant Oogst op de Denneweg in Den Haag is een restaurant waar lekker eten voorop staat als een vleugje Parijs in Buurtschap 2005. De Denneweg als buurt staat bekend om zijn gezellige restaurants en vele lifestyle zaken in het bruisende gedeelte van het centrum van Den Haag. Restaurant Oogst is de bistro / brasserie van restaurant Calla's.

Duurzame ingrediënten 
De menu's bij Oogst worden samengesteld met producten die seizoensgebonden zijn. De leveranciers (visboer, slager) werken hieraan mee en zorgen dat de menu's uit duurzame, verantwoorde ingrediënten bestaan. De groenten en kruiden worden samengesteld uit het aanbod van de eigen gekweekte groenten en kruidentuin Laantje Voorham. In het hoogseizoen wordt Restaurant Oogst dagelijks voorzien van verse kruiden, eetbare bloemen, diverse slasoorten en verse groentes uit het seizoen. 

BIB Gourmand
Restaurant Oogst heeft voor 2018 en 2019 een BIB Gourmand ontvangen, de befaamde onderscheiding van de Michelin-gids voor restaurants met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. Oogst biedt net als andere restaurants met een BIB Gourmand, een voor-, hoofd- en nagerecht voor maximaal 37 euro.

Ideaal voor een voorstelling
Wil je voor (of na) het bezoek aan het theater of de bioscoop in de binnenstad van Den Haag relatief snel, eenvoudig, maar van uitstekende kwaliteit lunchen of dineren? Dan is Restaurant Oogst de ideale plek daarvoor!

Ligging
Oogst ligt aan de Denneweg, vroeger dé antiekstraat van Den Haag, tegenwoordig een must voor liefhebbers van lifestyle en design. Met z'n aangrenzende straatjes en grachten is de Denneweg als een openluchtwarenhuis vol speciaalzaken. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond is het in dit buurtje volop genieten van vele toonaangevende mode- en lifestylezaken, van een keur aan café's, restaurants en terrassen en diverse culturele instellingen.

Bereikbaarheid
De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parking Museumkwartier die zich op vijf minuten loopafstand van het restaurant bevindt. Tram 9 en 16 stoppen beide in de buurt en vanaf Den Haag Centraal Station is Oogst binnen tien minuten te bereiken per voet.

Restaurant Oogst
Restaurant Oogst
Restaurant Oogst
Omhoog