icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Strandtenten

Strandtent 14

Zuiderstrand 14, 2554 EJ Den Haag
Strandtent 14 Kijkduin
Keuken
Internationaal
Type maaltijd
Diner, Lunch
Keurmerk
Green Key
Contact
070 368 3165
Bezoek website
Favorieten

SStrandtent 14 ligt aan het begin van strandslag 4 in Kijkduin. Op het grote loungeterras kun je heerlijk ontspannen en genieten van zon en zee. Een uitgebreide menukaart en passende wijnen bij de gerechten maken dat je hier prima kunt eten.

Eten en drinken
Strandtent 14 heeft een gevarieerde kaart waarop je kunt kiezen uit ontbijt-, lunch-, diner- en borrelgerechten. Bij al die verschillende borrelplankjes, nacho's en kipstrips horen natuurlijk lekkere wijntjes. Er is dan ook veel zorg besteed aan de verschillende wijnsoorten. Naast borrelen kan je hier heerlijk dineren: meerdere vlees- en pastagerechten gemaakt van verse ingrediënten, sieren de kaart. Mocht je glutenvrij eten dan is de keuze bij strandtent 14 uitstekend. Meerdere gerechten op de menukaart zijn glutenvrij of kunnen glutenvrij bereid worden.

Yoga aan zee
De Dolfijn organiseert op het strand van Kijkduin in Den Haag elke week yogalessen. Vanaf april tot september geniet je hier iedere zaterdag en zondag van het zand tussen je voeten en de zon op je gezicht. De yogalessen zijn geheel vrijblijvend en ervaring met yoga is niet vereist. Als het kouder is dan 15 graden of regent, dan gaan de lessen niet door of worden ze binnen gegeven bij Strandtent 14. De lessen worden gegeven op het strand, maar een thee of koffie krijg je na afloop bij Strandtent 14. Kortom: ontspannen en genieten op het strand van Kijkduin!

Trouwen aan zee
Net als veel andere beachclubs in Den Haag is Strandtent 14 een officiële trouwlocatie. Wil je op het strand trouwen, met je voeten in het zand? Bij Strandtent 14 is het mogelijk. Van het ja-woord tot het feest, alles wordt tot in de puntjes geregeld! Met een heerlijke barbecue of een uitgebreid diner voor je gasten maak je de dag compleet. Sluit af met het knalfeest en geniet van jullie avond. In samenwerking met omliggende hotels kan je de dag heerlijk samen afsluiten met een overnachting in de omgeving.

Feesten en partijen
Strandtent 14 biedt bedrijven en particulieren de gelegenheid om hier hun vergaderingen, bedrijfsuitjes, feesten en verjaardagen te houden. De grootte van de groep kan variëren van 25 tot 2700 man en er wordt samen met je meegedacht voor een optimale invulling van de dag. Kijkduin biedt de bezoekers ook gratis parkeren, wat ideaal is met een grote groep. Maak er een onvergetelijke dag van bij Strandtent 14 op Kijkduin.

Bereikbaarheid
Strandtent 14 is gelegen vlak onder het NH Atlantic Hotel in Kijkduin. Kijkduin is met de auto makkelijk te bereiken. Vanaf de snelweg ben je, via afrit Den Haag Zuid-west, zo in de Haagse badplaats. Je kunt hier overal gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer is Strandtent 14 goed bereikbaar: bussen 23 en 24 rijden naar Kijkduin en stoppen bij de boulevard. Vanaf daar is het een klein stukje lopen naar strandslag 4, waar je aan het einde Strandtent 14 vindt.

Omhoog