icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Bars en cafés

De Paas

Dunne Bierkade 16 A, 2512 BC Den Haag
Bierspeciaalcafé De Paas
Vandaag
15:00 - 01:30
Maandag
16:00 – 01:00
Dinsdag
16:00 – 01:00
Woensdag
16:00 – 01:00
Donderdag
16:00 – 01:00
Vrijdag
15:00 – 01:30
Zaterdag
15:00 – 01:30
Zondag
15:00 – 01:00
Keuken
Internationaal
Type maaltijd
Diner
Bezoek website
Favorieten
Bierspeciaalcafé De Paas

Café De Paas aan de Dunne Bierkade is één van de gezelligste kroegen van Den Haag. Met ruim tien bieren op de tap, meer dan 150 bieren op fles en talloze whisky's, jenevers, likeuren plus lekkere barhapjes is De Paas de perfecte plek voor een lange avond met vrienden, geliefde of collega's. 's Winters is het heerlijk toeven in de knusse setting van het bierspeciaalcafé. 's Zomers kun je bij mooi weer op de terrasboot in het zonnetje zitten en genieten van de historische grachtenpanden. Kortom: levensgenieters zijn aan het juiste adres bij De Paas! 

Bierspeciaalcafé 
De Paas, dat al meer dan veertig jaar bestaat, is in de jaren '90 overgenomen door de broers Frank en Paul. Het bierspeciaalcafé geeft je een echt huiskamergevoel. De Haagse kroeg kent een enorme diversiteit aan bezoekers en dat maakt de sfeer zo leuk. Plof lekker neer met een hapje en een drankje en geniet van een goed gesprek of de fijne jazz en soulmuziek. De talloze bieren op fles en van het vat zorgen ervoor dat De Paas voor ieder wat lekkers heeft. Van het Haagse Kompaan tot Belgisch bier, van Sloeber tot Piraat en van Deugniet tot Duvel. Ook liefhebbers van andere drankjes zijn hier aan het juiste adres. Bij De Paas schenken ze verschillende soorten whisky, jenevers en een grote diversiteit aan likeuren, eau de vie, cognac, armagnac en calvados. Bestel er een heerlijk borrelhapje bij en je avond kan niet meer stuk!

Terrasboot
Van maart tot en met november kun je bij mooi weer genieten op de terrasboot aan één van de laatste historische grachten van Den Haag, waar vroeger beroemde schilders als Jan Steen, Paulus Potter en Van Goyen woonden en werkten. Pure gezelligheid aan een prachtige Haagse gracht!

Dunne Bierkade
De Dunne Bierkade waar café De Paas aan ligt, is één van de mooiste grachten in het centrum Den Haag. Toen Den Haag nog geen stad was en er geen bier gemaakt mocht worden, werd het bier uit met name Delft via de Bierkade Den Haag binnen gebracht. Hier mocht het bier door de bewoners van de Bierkade, de zogenaamde bierstekers, verhandeld worden. De Dunne Bierkade kreeg de naam doordat hier het dunne oftewel lichte bier werd verhandeld. Tegenwoordig vind je aan de Dunne Bierkade veel eettentjes en cafés. Historische panden, gezellige terrasjes en lekker eten maken de Dunne Bierkade een favoriet stukje Den Haag voor veel kenners. 

Bereikbaarheid
De Paas ligt op vijf minuten lopen van Station Den Haag Hollands Spoor en op tien minuten van Den Haag CS. Bovendien stoppen er verschillende trams en bussen in de buurt, waaronder tram 16. In de hele omgeving van de Dunne Bierkade geldt betaald parkeren, dus aangeraden wordt vooral met het OV of de fiets naar De Paas te komen.

Omhoog