icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Overnachten

Vakantiepark Delftse Hout

Korftlaan 5, 2616 LJ Delft
Vakantiepark Delftse Hout
Contact
015 213 0040
Bezoek website
Favorieten
Vakantiepark Delftse Hout
Vakantiepark Delftse Hout
Vakantiepark Delftse Hout
Vakantiepark Delftse Hout
Vakantiepark Delftse Hout

Vakantiepark Delftse Hout is een 4,5 sterren camping met kampeerplaatsen en een groot scala aan volledig ingerichte accommodaties. Gelegen aan de rand van het gelijknamige recreatiegebied en op slechts 1.5 km afstand van het centrum van Delft en op 10 km van het centrum van Den Haag.

De unieke combinatie van rust van de natuur en gezelligheid van de stad op loopafstand, maakt deze plek ideaal voor een zeer uiteenlopende vakantie.

Het park beschikt over vele faciliteiten om jouw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Bij de receptie kun je terecht voor informatie over uitstapjes en bezienswaardigheden. Ook kun je hier fiets- en wandelroutes krijgen, die je leiden naar de mooiste plekjes in de omgeving.

Voor verse broodjes en je boodschappen kun je iedere dag terecht bij de receptiewinkel. Heb je een dag geen zin om uitgebreid te koken? Op de camping is een brasserie aanwezig waar je terecht kunt voor heerlijke pizza's, patat en snacks.

Het hypermoderne en duurzame sanitair gebouw is voorzien van warmtepompen. Overal hangt LED verlichting en de nieuwe douches zijn uitgerust met een geavanceerd besturingssysteem dat garant staat voor een hoog comfort maar een lager waterverbruik. De eerste stappen naar nog slimmer omgaan met water, warmte en elektriciteit.

Voor de kleintjes is er een grote speeltuin en vanaf half mei tot half september kunnen zij zich ook vermaken in het verwarmde buitenzwembad met een apart 20 cm diep spetterbad. In de meeste schoolvakanties is er een animatieprogramma.

Omhoog