icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Strandtenten

Habana Beach

Zuiderstrand 15-16, 2554 EJ Den Haag
Habana Beach Kijkduin
Vandaag
10:00 - 22:00
Maandag
10:00 – 22:00
Dinsdag
10:00 – 22:00
Woensdag
10:00 – 22:00
Donderdag
10:00 – 22:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 22:00
Habana Beach is gedurende het strandseizoen elke dag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend. In de wintermaanden is Habana Beach gesloten.
Keuken
Internationaal
Type maaltijd
Diner, Lunch
Keurmerk
Green Key
Contact
070 323 8966
Bezoek website
Favorieten
Habana Beach Kijkduin
Habana Beach Kijkduin

Habana Beach is gelegen op het mooiste en zonnigste plekje van de Haagse badplaats Kijkduin. Met grote paarse loungekussens en veel loungebanken is Habana Beach de ideale strandtent om lekker te zonnen. Door de paarse kleuren en natuurlijke elementen is de beachclub, die direct onderaan de boulevard ligt, goed te herkennen. Bij Habana Beach is er ruime keuze aan gerechten, goed belegde broodjes, verse pasta's en bioburgers behoren tot de opties. Ook kan je hier lekker ontbijten met yoghurts en tosti's of je neemt gewoon het standaard ontbijtbuffet. De keuze je stranddag hier te starten of af te sluiten is daarom ook zo gemaakt!

Eten en drinken 
Bij Habana Beach staat lekker eten bovenaan. Dat zie je ook meteen aan de uitgebreide kaart. Hier vind je genoeg keuzes voor de ochtend, middag en avond. Lekker ontbijten met het opkomende zonnetje en de wind door je haren en het uitzicht op de Noordzee. Geniet van verse croissants, eieren en tosti's inclusief een kopje koffie of thee. Wil je het echte strandgevoel, dan kies je voor de barbecue. BBQ-chefs bereiden bij Habana Beach de lekkerste steaks, burgers en satés voor je! 

Evenementen 
Habana Beach oogt van binnen als een ware club. Strak, licht en met een enorme bar. Je waant je al snel in Ibiza en daarom is Habana Beach de plek bij uitstek voor feesten en partijen. De ideale ligging zorgt ervoor dat je gasten hun auto altijd kwijt kunnen en vanaf de boulevard zo bij de beachclub zijn. Daarnaast is het mogelijk je feest zo in te richten zoals jij het wil en sport-, fun- of teambuildingactiviteiten erbij te nemen. Alles is aanwezig om je dag hier tot een succes te maken.

Trouwen 
Als officiële trouwlocatie is Habana Beach ook een mooie locatie om elkaar het ja-woord te geven. Met je tenen in het zand trouwen en daarna lekker barbecueën met de gasten behoort tot één van de mogelijkheden. Een gehele dag verzorgd doorbrengen op deze locatie is alles wat een bruid en bruidegom zich wensen kunnen. Habana neemt alles voor je over en zorgt ervoor dat jouw wensen werkelijkheid worden. Je hoeft alleen te ontspannen en te genieten van jullie dag, bij Habana Beach komen trouwdromen uit!

Bereikbaarheid 
Habana Beach ligt in het midden van de badplaats Kijkduin en is daarom eenvoudig te bereiken. Met de auto ben je vanaf de snelweg via afrit Den Haag Zuid-west zo in Kijkduin. In heel Kijkduin kun je gratis parkeren en de badplaats is dus de ideale strandlocatie om met de auto naartoe te gaan. Met het OV (bus 23, 24) en de fiets ben je ook zo bij Habana Beach, dat achter de vuurtoren die op de boulevard staat, links aan het strand ligt.

Omhoog