icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Strandtenten

Indigo Beachclub

Zwarte Pad 65, 2586 JL Den Haag
Beachclub Indigo Scheveningen
Vandaag
09:00 - 01:00
Maandag
09:00 – 01:00
Dinsdag
09:00 – 01:00
Woensdag
09:00 – 01:00
Donderdag
09:00 – 01:00
Vrijdag
09:00 – 01:00
Zaterdag
09:00 – 01:00
Zondag
09:00 – 01:00
Indigo is gedurende het strandseizoen elke dag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend. In de wintermaanden is Indigo gesloten.
Keuken
Internationaal
Type maaltijd
Diner, Lunch
Keurmerk
Green Key
Contact
06-24962442
Bezoek website
Favorieten
Beachclub Indigo Scheveningen
Beachclub Indigo Scheveningen
Beachclub Indigo Scheveningen

Indigo is een beachclub die door het opvallende interieur meteen eruit springt op het Zwarte Pad aan het Noorderstrand van Scheveningen. Het interieur van Indigo is wereldrijk en uniek in zijn soort. Tussen de strakke, hippe strandtenten is dit de meest laidback beachclub van allemaal. Gebruik van hout, hangmatten en vrolijke kleuren maken het dat je je direct thuisvoelt bij Indigo. Net zo wereldrijk als het interieur is het eten bij Indigo, het vakantiegevoel besluipt je voordat je het doorhebt!

Eten en drinken 
Werelds, biologisch en gezond kan je de kaart van Indigo zeker noemen. Het oog voor detail, de liefde en de passie proef je in de gerechten van Indigo. De laatste foodtrends worden meegenomen in de kaart en de lekkerste bio- burgers eet je hier! De chef bereidt in de keuken van Indigo heuse fusion-gerechten klaar, waardoor Indigo een waar walhalla is voor foodies. Laidback sfeer, hangmatten en verse visgerechten, wat wil je als levensgenieter nog meer!?

Strandfeesten 
Voor feesten en partijen ben je bij Indigo aan het goede adres. Het Zwarte Pad staat bekend als het feeststrand van Scheveningen. Hier kan je met collega's lekker barbecueën en genieten van de livemuziek op een zwoele zomeravond. Maar ook heerlijk uit je dak gaan tijdens één van de Indigo-feestjes. De mogelijkheden voor een eigen feestje zijn reuze, eigenares Dunja helpt je persoonlijk bij de voorbereidingen en zorgt ervoor dat je feest een topavond wordt. Ook voor een trouwerij is Indigo de juiste keus. Als officiële trouwlocatie maakt het team van jouw bruiloft de perfecte dag. Voeten in het zand, elkaar het ja-woord geven bij de ondergaande zon en lekker feesten op het hipste strand van Scheveningen. Het kan bij Indigo!

Bereikbaarheid 
Beachclub Indigo is gemakkelijk te bereiken met de auto. Volg voor het strand de borden Scheveningen strand en rij door tot het Zwarte Pad. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte Pad (op twee  minuten loopafstand) of in de grote parkeergarage aan de Zwolsestraat. Ook met het openbaar vervoer is Indigo goed bereikbaar: verschillende trams en bussen hebben het Zwarte Pad als eindhalte.

Omhoog