icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Winkels

Primark Den Haag

Spui 50, 2511 BS Den Haag
Primark Den Haag
Vandaag
09:00 - 20:00
Maandag
11:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 20:00
Woensdag
09:00 – 20:00
Donderdag
09:00 – 21:00
Vrijdag
09:00 – 20:00
Zaterdag
09:00 – 20:00
Zondag
09:00 – 20:00
Bezoek website
Favorieten

Primark behoort tot de grootste modeketens van Europa. Primark Den Haag is gevestigd op de hoek van het Spui en de Kalvermarkt. De winkel heeft maar liefst drie etages en is zeven dagen per week geopend. De succesvolle Ierse modeketen is razend populair en staat vooral bekend om het ruime en voordelige assortiment in dames-, heren- en kinderkleding, accessoires en homeware. Bij Primark vormen stijl, kwaliteit en betaalbare prijzen één geheel. De snel wisselende collecties maken ieder bezoek aan Primark Den Haag de moeite waard!

Ierse detailhandelaar
De bekende winkelketen Primark is een Ierse detailhandelaar in zowel kleding, als accessoires en homefashion. Alle dames-, heren- en kinderkleding die in de winkels wordt aangeboden is speciaal gemaakt in opdracht van het bedrijf. Met stoffen, groot ingekocht bij budgetleveranciers, maakt het bedrijf eenvoudige kleding die qua kwaliteit vaak niet onderdoet voor duurdere kledingwinkels. Primark onderscheidt zich door te vertrouwen op mond-tot-mond reclame en door de prijzen lager te houden dan de concurrentie.

Low-budget fasion
Door het brede en goedkope assortiment is Primark wereldwijd enorm populair bij zowel modefans als koopjesjagers. De winkelketen staat bekend om z'n budgetkleding. Het fashionassortiment is zeer divers en varieert van casual kleding tot chique avondkleding. Voor een zacht prijsje vind je bij Primark het jurkje van je dromen of het shirt waar je al zo lang naar op zoek was. Maak iedere outfit compleet met het uitgebreide assortiment schoenen en accessoires. En het eindbedrag is altijd weer een meevaller!

Homeware
Naast kleding en accessoires heeft Primark een breed assortiment aan woonartikelen. Voor alles voor een sfeervolle inrichting, van kaarsen tot servetten en van canvasschilderijen tot plaids, kun je terecht bij Primark. Niet alleen kun je hier dus een compleet nieuwe garderobe scoren, ook kun je jouw interieur een volledige make-over geven. Op de home-afdeling van Primark vind je de leukste artikelen en accessoires voor bad-, slaap- en woonkamer voor een betaalbare prijs.

Haagse Primania
Ook in Den Haag is Primark een groot succes. Het Haagse filiaal heeft drie etages en een winkeloppervlakte van circa 8.500 vierkante meter. Hoewel Primark bekend staat om drukte en de lange rijen voor kassa's en pashokjes, is de vestiging in Den Haag overzichtelijk. De hoge plafonds en ruime hoofdpaden zorgen voor een prettige winkelomgeving. Het pand is modern en trendy ingericht. Primark in Den Haag is gevestigd in het Amadeus-gebouw, waar ooit componist Wolfgang Amadeus Mozart verbleef. 

A-locatie
Primark Den Haag bevindt zich op een A-locatie, namelijk op de hoek van het Spui en de Kalvermarkt in het centrum van Den Haag. Naast diverse winkels vind je aan het Spui de Nieuwe Kerk, enkele theaters en bioscopen. Tegenover de Primark ligt de Grote Marktstraat waar veel grote winkelketens gevestigd zijn, zoals HEMA, Zara, Hudson's Bay en de Bijenkorf. De diversiteit van het winkelaanbod en de vele gezellige cafés en terrassen in het centrum maken Den Haag dan ook de ideale shopbestemming!

Bereikbaarheid
Vanaf Den Haag Centraal Station is Primark te voet te bereiken in slechts tien minuten. Vervoer met de auto is ook goed mogelijk. Diverse parkeergarages in het centrum van de stad maken parkeren in de buurt gemakkelijk. Zo kun je op loopafstand van de Primark parkeren in de volgende parkeergarages: Spui Centre, Stadhuis, Markthof en parkeerterrein De Bijenkorf. Ook stoppen er diverse trams vanaf Station Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor vlak voor de deur van de Primark.

Omhoog