icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Strandtenten

Strandpaviljoen Buiten

Zwarte Pad 67, 2586 JL Den Haag
Strandpaviljoen Buiten Scheveningen
Vandaag
09:00 - 01:00
Maandag
09:00 – 01:00
Dinsdag
09:00 – 01:00
Woensdag
09:00 – 01:00
Donderdag
09:00 – 01:00
Vrijdag
09:00 – 01:00
Zaterdag
09:00 – 01:00
Zondag
09:00 – 01:00
Weer of geen weer, Buiten is gedurende het strandseizoen elke dag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend. In de wintermaanden is de strandtent gesloten.
Keuken
Internationaal
Type maaltijd
Diner, Lunch
Contact
070 358 6467
Bezoek website
Favorieten

Strandpaviljoen Buiten is een van de laatste strandtenten aan het Zwarte Pad in Scheveningen Noorderstrand. Vanwege de ligging is Buiten minder toeristisch dan de strandtenten aan de boulevard. De sfeer is ontspannen en comfortabel, met een decor dat wordt gekenmerkt door steigerhouten meubilair, kleurrijke kussens en veel lounges om in te ontspannen met geweldige muziek op de achtergrond. Ook is er elke maand een feest met live muziek in Buiten en op mooie zondagen draait een DJ op het terras. Voor lekker eten ben je hier aan het juiste adres, want op de menukaart van Strandpaviljoen Buiten staan veel gezonde, biologische en vegetarische gerechten. En dat zeven dagen per week, want Buiten is in het strandseizoen altijd open!

Biologisch menu
Van ontbijt tot lunch, van heerlijke tapas en snacks tot diner en desserts, bij Buiten zit je altijd goed! De invloeden op het menu komen van over de hele wereld: tapas, wraps, Aziatische wokgerechten en heerlijke appeltaarten. Buiten werkt altijd met verse producten en bereidt alles zelf. Waar mogelijk worden biologische en fair trade producten gebruikt. En de vis uit de Noordzee wordt hier altijd duurzaam gevangen. Als u geen honger hebt maar toch wilt ontspannen, biedt de drankenkaart een breed scala aan lekkernijen. Geniet van een heerlijke mojito, een biologische thee of een van de vele bieren. Bovendien wordt er voor uw trouwe viervoeter gezorgd: ook voor hem staat er iets lekkers op het menu!

Live muziek
In Buiten kunt u elke zondag genieten van live muziek op het terras. Soms speelt er een DJ, soms een band. En eens per maand is er een groot strandfeest in Buiten met enkele van de grootste namen.

Yoga op het strand
Buiten biedt diverse sportieve activiteiten, waaronder raften, suppen, powerkiten en beachgolf. U kunt hier ook een massage of yogales boeken. Tijdens de zomermaanden zijn er regelmatig yogalessen aan de vloedlijn bij Strandpaviljoen Buiten.

Bereikbaarheid
In het strandseizoen ligt Strandpaviljoen Buiten aan het einde van het Zwarte Pad in Scheveningen, goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto volgt u na de snelweg de richting Scheveningen Bad en rijdt u door naar de parkeerplaats Zwarte Pad. U kunt uw auto het beste zo ver mogelijk weg parkeren. U kunt rechtstreeks het strand oplopen via de laatste strandopgang. Buiten is de tweede strandbar aan uw linkerhand. Als de parkeerplaats vol is, gebruik dan de grote parkeerplaats aan de Zwolsestraat. Buiten is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer: verschillende trams en bussen stoppen bij Zwarte Pad/Noorderstrand.

Er is een bewaakte Biesieklette in het noordelijke deel van de Scheveningse boulevard. Er is ruimte voor fietsen, scooters en motoren. In de zomermaanden is deze parkeerplaats geopend tot middernacht, in april, mei en september tot 's avonds en in de overige maanden alleen op zondag. Vanaf de Biesieklette loop je zo naar het Zwarte Pad!

Omhoog