icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Strandtenten

DownUnderBeach

Zwarte Pad 68, 2586 JL Den Haag
DownUnderBeach Scheveningen
Vandaag
21:30 - 21:30
Maandag
09:30 – 21:30
Dinsdag
09:30 – 21:30
Woensdag
09:30 – 21:30
Donderdag
09:30 – 21:30
Vrijdag
21:30 – 21:30
Zaterdag
09:30 – 21:30
Zondag
09:30 – 21:30
Beach House DownUnderBeach is gedurende het strandseizoen elke dag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend. Bij slecht weer kunnen bovenstaande openingstijden afwijken. In de wintermaanden is DownUnderBeach gesloten.
Keuken
Bistro & grill, Italiaans
Type maaltijd
Diner, Lunch
Contact
070-4126310
Bezoek website
Favorieten
DownUnderBeach Scheveningen

DownUnderBeach biedt een unieke combinatie van lekker eten en drinken, leuke evenementen en gezelligheid op het gezelligste stukje strand van Scheveningen, het Zwarte Pad. De unieke locatie op het Noorderstrand van Scheveningen, het vrije uitzicht op zee, de heerlijke gerechten, de uitgebreide barbecues en de enthousiaste bediening zorgen voor een bezoek dat je niet snel zult vergeten!

Evenementen
Vanuit DownUnderBeach kunnen diverse strand- en wateractiviteiten worden ondernomen, zoals powerkiten, beach bubble voetbal, golfsurfen en suppen. Benieuwd naar de nieuwste trend op het water? Ga dan met vrienden of familie op avontuur met de nieuwe Big Sup! Liever zelf het water op? Bij DownUnderBeach verhuren ze ook diverse materialen, zoals sups, surfboards, bodyboards, wetsuits en natuurlijk de BIG SUP.

Groepsarrangementen
Avontuurlijk, strategisch, creatief of specifiek gericht op teambuilding? Afhankelijk van uw wensen zijn er complete groepsarrangementen geschikt voor groepen tot 350 personen, inclusief eten en drinken, zoals een uitgebreide lunch, borrel of BBQ. Baanbrekende, fysiek uitdagende activiteiten kunnen worden afgewisseld met meer tactische of creatieve uitdagingen. DownUnderBeach kan voor elke groepssamenstelling een evenement op maat organiseren!

Locatie
Strandpaviljoen DownUnderBeach ligt aan het einde van het Zwarte Pad in Scheveningen, dat goed bereikbaar is met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto volg je na de snelweg de richting Scheveningen Bad en rijd je door naar de parkeerplaats Zwarte Pad. Je kunt je auto het beste zo ver mogelijk naar achteren parkeren. Via de laatste strandopgang loop je zo het strand op. DownUnderBeach is de eerste strandtent aan je linkerhand. Als het parkeerterrein vol is, neem dan de grote parkeergarage aan de Zwolsestraat. Ook met het openbaar vervoer is DownUnderBeach goed bereikbaar: diverse trams en bussen hebben het ZwartePad/Noorderstrand als eindhalte.

Kom je met de fiets? Op het noordelijke deel van de Scheveningse boulevard ligt een bewaakte Biesieklette. Hier is plaats voor fietsen, scooters en motoren. In de zomermaanden is deze stalling tot middernacht geopend, in april, mei en september tot 's avonds en in de overige maanden alleen op zondag. Vanaf de Biesieklette loop je zo het Zwarte Pad op! 
 
 

Omhoog