icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Galeries

Nest

Verheeskade 321, 2521 DE Den Haag
Galerie Nest
Vandaag
14:00 - 20:00
Donderdag
14:00 – 20:00
Vrijdag
14:00 – 20:00
Zaterdag
14:00 – 18:00
Zondag
14:00 – 18:00
Nest is tijdens tentoonstellingen geopend op genoemde tijden. Buiten deze tijden is de galerie op afspraak geopend.
Museum genre
Kunst
Contact
070 3653186
Bezoek website
Favorieten
Galerie Nest
Galerie Nest

Nest is een platform voor hedendaagse beeldende kunst met een tentoonstellingsruimte van ruim 400 m². Nest zit in de DCR-cultuurincubator, waar meer dan 35 kunstenaars en ontwerpers en drie verschillende culturele organisaties wonen.

Tijdelijke Verhuizing

Vanaf april 2024 verhuist kunstruimte Nest voor een jaar naar het Laakkwartier in Den Haag, terwijl het huidige pand klimaatneutraal wordt gemaakt. Voor de periode van een jaar maakt Nest onder de naam ‘Nest in Laak’ tentoonstellingen en programma’s in de grote industriële loods naast club en restaurant Laak. In deze nieuwe ruimte aan de Verheeskade 321 presenteert Nest vanaf 2024 een experimenteel en multidisciplinair kunstprogramma.

Projecten

De tentoonstellingen bij Nest richten zich op specifieke thema's die worden benadrukt door het werk van lokale, nationale en internationale kunstenaars. De projecten bij Nest zijn niet alleen gebaseerd op de kunstenaar en zijn werk, maar ook op de rol van de kunstenaar en zijn werk in relatie tot de publieke en sociale context. Tijdens de One Nest Stands hebben kunstenaars en curatoren de mogelijkheid om voor één avond hun eigen projecten te ontwerpen.

Verhuur

Nest is te huur voor vergaderingen, presentaties, een inspirerende brainstormsessie of een cultureel vormgegeven receptie. Voor informatie over prijzen en faciliteiten kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Bereikbaarheid Het nest is met de auto te bereiken via de Mauritskade en de Elandstraat of via de Loosduinseweg en Noordwest-Buitensingel. Er is gratis parkeergelegenheid op straat in de directe omgeving. Kom je met het openbaar vervoer dan kun je het beste tram 3 of 11 nemen.

Omhoog