icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Excursies en activiteiten

Skatepark Sweatshop

Binckhorstlaan 271, 2516 BB Den Haag
Skatepark Sweatshop
Vandaag
10:00 - 22:30
Dinsdag
16:00 – 22:30
Woensdag
16:00 – 22:30
Donderdag
10:00 – 22:30
Vrijdag
10:00 – 22:30
Zaterdag
16:00 – 19:00
Zondag
16:00 – 20:00
Openingstijden Bmx: Dinsdag: 18:00 - 22:30 en Donderdag : 18:00 - 22:30
Sport
Indoor
Aantal personen
1-20
Gezelschap
Bedrijfsuitje, Familie-uitje, Teamuitje, Verjaardagspartijtje, Vriendenuitje, Vrijgezellenuitje
Soort activiteit
Actief
Bezoek website
Favorieten

Skatepark Sweatshop is met de 1000m2 het grootste indoor skatepark van de regio Den Haag. Veel plezier voor skaters die graag uitgedaagd willen worden, voor beginners tot gevorderden. Door de indoorhal is Skatepark Sweatshop altijd open en kan je altijd je tricks en flips oefenen. De Sweatshop is voor alle skaters toegankelijk, van skateboarders tot inline skaters.
 
Verjaardagsfeesten
Wil jij jouw verjaardag op een leuke en sportieve manier vieren? Dan ben je bij Skatepark Sweatshop aan het juiste adres. De skatefeestjes die zij aanbieden zijn voor stoere kids die houden van skaten en steppen en duurt twee uur. In het eerste uur leren de kids op een leuke en veilige manier gebruik te maken van het skatepark. Daarna kunnen zij lekker los op het skatepark en hun trucjes uitproberen. Het materiaal (skateboard / step en bescherming) is bij het feestje inbegrepen. En ook twee pakjes Wicky en één tosti naar keuze zijn bij de prijs inbegrepen. De jarige job krijgt ook nog een leuk cadeautje van de skateleraar. 

Workshops
Naast feestjes kun je bij Skatepark Sweatshop ook workshops doen. Je hebt hierin de keuze uit een graffiti- en breakdanceworkshop. Bij de graffitiworkshop worden de kids geholpen bij het spuiten van hun kunstwerk en deze duurt twee uur. In het eerste uur krijgen zij de uitleg en kunnen zij schetsen. In het laatste uur worden de kunstwerken op het paneel gespoten onder begeleiding van de begeleider. De kids krijgen kapjes en handschoenen, oude kleding aantrekken is wel het verstandigst. De breakdance workshop is op aanvraag en duurt ongeveer een uurtje. De kids krijgen hierin de basis over het breakdancen en kunnen lekker losgaan op de muziek. De prijs is op aanvraag. 

Skatekamp
Tijdens de schoolvakanties organiseert Skatepark Sweatshop verschillende activiteiten, waaronder skatekampen. De skatekampen staan in het teken van plezier maken door middel van het skateboarden gecombineerd met een dagprogramma boordevol leuke spelletjes, diverse workshop, wedstrijdjes en nog veel meer. De workshops en activiteiten zijn divers, van graffiti-workshops tot breakdanceworkshops, met in de zomervakantie zelfs een heus zwembad. De dag is geheel gevuld van 's morgens vroeg tot 's avonds, maar de kinderen mogen altijd eerder opgehaald worden. Maar ook meerdere dagen skaten is mogelijk.

Bereikbaarheid
Skatepark Sweatshop is vanaf de snelweg goed te bereiken. Stadsdeel Binckhorst ligt direct tegen de A12 aan en Skatepark Sweatshop is een kleine twee minuten rijden van de afslag. Daarnaast is Sweatshop ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Station Den Haag Holland Spoor is dichtbij en bus 26 en 28 stoppen in de omgeving van het skatepark.  

Omhoog