icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Restaurants

La Galleria Kurhausplein

Gevers Deynootplein 105, 2586 CP Den Haag
La Galleria Kurhausplein
Vandaag
09:00 - 24:00
Maandag
09:00 – 24:00
Dinsdag
09:00 – 24:00
Woensdag
09:00 – 24:00
Donderdag
09:00 – 24:00
Vrijdag
09:00 – 24:00
Zaterdag
09:00 – 24:00
Zondag
09:00 – 24:00
Keuken
Italiaans
Type maaltijd
Diner, Lunch
Contact
070 352 1156
Bezoek website
Favorieten
La Galleria Kurhausplein
La Galleria Kurhausplein
La Galleria Kurhausplein
La Galleria Kurhausplein
La Galleria Kurhausplein

La Galleria Kurhausplein is een Italiaans restaurant in het hart van Scheveningen. Ristorante La Galleria ligt aan het mondaine Kurhausplein met z'n sprankelende fontein, en is omgeven door het AFAS Circustheater, de Pathé-bioscoop, Holland Casino en het Kurhaus hotel. Een warm en kleurrijk interieur, een groot verwarmd terras en een creatieve chef zorgen voor een perfecte lunch en diner. Ervaar op deze hotspot de ware smaak van Italië met diverse topgerechten in combinatie met heerlijke wijnen. 

Voor of na een musical 
Bij restaurant La Galleria kun je het hele jaar terecht voor een snelle lunch of een copieus diner en in de zomer zelfs binnen én op het zonnige buitenterras, tegenover de klaterende fontein en het majestueuze Kurhaus. Bovendien kun je hier gewoon nog om half elf 's avonds binnenvallen en een complete maaltijd krijgen, iets wat we toch wel tamelijk on-Nederlands mogen noemen. De musicalgangers van het Circustheater weten dat allang: of ze eten bij La Galleria vóór de voorstelling of ze komen na afloop hun knorrende maag vullen. Naast het lunchen en dineren is er ook de mogelijkheid voor wijnproeverijen, pasta- en pestoworkshops en informele recepties en gezellige borrels.

Vino è Musica – Elke donderdag 16.00-19.00 S ounds - Wine - Bites
Elke donderdag kun je bij La Galleria Kurhausplein van 16:00 - 19:00 uur genieten van heerlijke wijnen & hapjes onder het genot van Live Muziek! Voor €18,50 p.p. krijg je 3 proefglazen wijn en bijpassende luxe Italiaanse hapjes.

La Galleria 
La Galleria is een Italiaanse restaurantketen met restaurants en een winebar aan de kust van Scheveningen en Kijkduin en Noordwijk. De restaurants hebben een moderne, warme Italiaanse sfeer en de winebar heeft een moderne industriële uitstraling. De menukaarten bevatten zowel klassieke als hedendaagse Italiaanse gerechten. Iedere chef heeft zijn eigen specialiteiten en invloeden wat een bezoek aan alle vestigingen de moeite waard maakt.

Bereikbaarheid
Scheveningen is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Vanaf het centrum van Den Haag ben je met het openbaar vervoer slechts 10 à 15 minuten verwijderd van Scheveningen. La Galleria Kurhausplein is snel en makkelijk bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23.
In de directe omgeving van La Galleria bevinden zich meerdere parkeergarages: Parking Nieuwe Parklaan, Parking Kurhaus en Parking Scheveningen Bad. Deze zijn zeven dagen per week 24 uur per dag geopend en bevinden zich alle drie binnen tien minuten loopafstand van het restaurant.
In Scheveningen zijn er heel veel onbewaakte fietsparkeerplekken. Om de hoek van het restaurant bevindt zich de bewaakte Biesieklette Palaceplein. 

Omhoog