icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Strandtenten

Patagonia

Zwarte Pad 57a, 2586 HZ Den Haag
Patagonia Scheveningen
Vandaag
09:00 - 02:00
Maandag
09:00 – 02:00
Dinsdag
09:00 – 02:00
Woensdag
09:00 – 02:00
Donderdag
09:00 – 02:00
Vrijdag
09:00 – 02:00
Zaterdag
09:00 – 02:00
Zondag
09:00 – 02:00
Patagonia is gedurende het strandseizoen elke dag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend. In de wintermaanden is Patagonia gesloten.
Keuken
Internationaal
Type maaltijd
Diner, Lunch
Contact
06 228 47873
Bezoek website
Favorieten

Patagonia is een beachclub in Scheveningen die staat voor zon, zee en ruimte. Gecombineerd met heerlijk eten, goede muziek en gezellige feestjes is dit jouw ultieme ontspanningsplekje in de zomermaanden. Patagonia is een strandbar waar je je thuis voelt met familie, vrienden en collega's. Alles bij de hand en toch buiten, weg van alles. Voel het zand in Patagonië! 

Eten
Patagonia is een strandpaviljoen waar met passie wordt gekookt. Wij werken zoveel mogelijk met biologische en duurzame producten die met zorg zijn bereid. Geniet van de grote kwaliteitsburger vol smaak, de heerlijke quinoasalade en de fairtrade Bocca koffie. Ook voor ontbijt en lunch kun je in Patagonië terecht. Op de kaart staan ​​heerlijke wentelteefjes, pannenkoeken en sandwiches. Uiteraard kunt u hier ook grillen, dineren met zakelijke klanten en genieten van een heerlijke familiemaaltijd.

Bereikbaarheid 
Patagonië ligt aan het begin van het Zwarte Pad in Scheveningen. Het Zwarte Pad is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto volgt u de borden Scheveningen Bad en rijdt u door naar parkeergarage Zwarte Pad, waar je van 1 november tot 1 maart gratis kunt parkeren. Mocht er geen plek meer zijn, dan kunt u uw auto ook parkeren in de grote parkeergarage aan de Zwolsestraat. Ook met het openbaar vervoer is het Zwarte Pad goed bereikbaar: diverse trams en bussen hebben als eindhalte het Zwarte Pad in Scheveningen. Kom je met de fiets? In het noordelijke deel van de boulevard van Scheveningen ligt een bewaakte Biesieklette. Hier is ruimte voor fietsen, scooters en motorfietsen. Deze parkeergarage is in de zomermaanden tot middernacht geopend, in april, mei en september tot 's avonds en in de overige maanden alleen op zondag. Vanaf de Biesieklette kun je direct naar het Zwarte Pad!

Interieur Patagonia
Interieur Patagonia
Omhoog