icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Doen

Sporthal Ockenburgh

Wijndaelerduin 27, 2554 BX Den Haag
Sporthal Ockenburgh
Favorieten

Sporthal Ockenburgh is gebouwd in 1979 en is gelegen in stadsdeel Loodsduinen. De sporthal vormt samen met het bowling- en partycentrum één accommodatie. In Sporthal Ockenburg kun je onder andere badmintonnen, basketballen, tennissen, volleyballen, korfballen en hockeyen. De sporthal heeft veel plaats voor toeschouwers, op de eerste etage is een tribune voor 350 toeschouwers en een uitschuiftribune heeft nog plaats voor 700 extra toeschouwers. De sporthal is 48 bij 28 meter en heeft een speelvrije hoogte van 7 meter. Daarnaast heeft de sportzaal verplaatsbare scheidingswanden die de zaal opsplitsen in drie gelijke delen.

Velden
Sporthal Ockenburgh heeft op de vloer verschillende veldbelijning. Deze zijn ingedeeld in verschillende kleuren en gekoppeld aan de verschillende sporten: badminton, basketbal, handbal, hockey, korfbal, tennis, voetbal en volleybal.

Faciliteiten
Sporthal Ockenburgh beschikt over vier kleedkamers, een judoruimte met een spiegelwand en twee kleedkamers, een lift en een invalidentoilet en een sportkantine (met aangrenzend partycentrum).

Bereikbaarheid
Sporthal Ockenburg is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. De N211 leidt je direct door naar Ockenburgh en voor Kijkduin sla je linksaf voor het sportcomplex. De grote parkeerplaats biedt bezoekers van Sporthal Ockenburgh gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is Sporthal Ockenburgh goed bereikbaar met RandstadRail 3 (halte Pisuissestraat), bus 23, 24 (halte Kijkduinsestraat) en 26 (halte Westduin). De sporthal is toegankelijk voor mindervaliden. 

Omhoog