icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Winkels

Suitable

Dagelijkse Groenmarkt 25, 2513 AL Den Haag
Suitable Den Haag
Vandaag
10:00 - 21:00
Maandag
13:00 – 18:00
Dinsdag
10:00 – 18:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 21:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
12:00 – 17:00
Contact
070 789 0640
Bezoek website
Favorieten
Suitable Den Haag
Suitable Den Haag
Suitable Den Haag
Suitable Den Haag
Suitable Den Haag
Suitable Den Haag

Bij Suitable Den Haag vind je jouw stijl voor jouw moment. Centraal gelegen in de historische Haagse binnenstad biedt deze herenmodezaak een ruim aanbod in tijdloze merken met een rijke geschiedenis, zoals Levi's, Barbour en Van Gils, maar ook trendy collecties van onder andere Blue Industry, Dstrezzed en Profuomo, plús het eigen merk Suitable. De optelsom van de vele merken maakt dat je bij Suitable kleding vindt voor elke gelegenheid, van sportief tot chique. Het team in Den Haag staat paraat met vakkennis, humor en een kopje koffie om je te verwelkomen!

Totaalaanbod voor de man
Suitable is dé totaaloplossing op het gebied van herenmode, van sokken tot kostuums en van schoenen tot hemden. Kiezen voor Suitable is in de eerste plaats kiezen voor een compleet en breed assortiment, voor dagelijkse én speciale momenten. Dankzij de unieke combinatie van mooie merken en het eigen label Suitable biedt de kledingzaak een exclusief totaalaanbod dat je nergens anders vindt. Daarbij opgeteld het informele, toegankelijke contact en de hoge kennis van stoffen, stijlen en etiketten maakt dat je bij Suitable altijd als tevreden klant de deur uitstapt. 


Merken
Suitable Den Haag heeft verschillende mooie merken in zijn assortiment, waaronder

  • Alan Red
  • Barbour
  • Blue Industry
  • Dockers
  • Dstrezzed 
  • Falke
  • Gardeur
  • Levi's
  • MAC
  • Napapijri
  • Profuomo
  • Tenson 
  • Van Gils

In de online webshop van Suitable vind je nog veel meer merken. De verzendkosten zijn gratis, leveringen heb je meestal binnen 1 à 3 dagen thuis, en retourneren is gratis.

Eigen label Suitable
Naast de vele merken heeft de herenmodezaak ook een eigen label, Suitable. Dit private label is ontstaan vanuit een geloof. Het geloof dat de juiste stijl en de juiste pasvorm niet ten koste hoeven te gaan van de portemonnee. Binnen de eigen merklijn presenteert Suitable collecties op zowel casual als formeel gebied, en van ondermode tot aan gala-kleding. Met de keuze voor het Suitable-label kies je voor comfort, klasse, en kwaliteit! 

Locatie
Suitable ligt in de Haagsche Bluf midden in het centrum van Den Haag. De Haagsche Bluf, verscholen achter de Dagelijkse Groenmarkt, Vlamingstraat, Venestraat en Nieuwstraat, is een luxe winkelgebied vol botsende architectuurstijlen waar historische materialen uit de hele wereld verwerkt zijn tot één geheel. Diverse winkels en speciaalzaken op het gebied van kleding, interieur en beauty zijn gevestigd in prachtige historische panden met replicagevels, gekopieerd van monumentale panden uit Den Haag en Delft. Het Grand Café Haagsche Bluf, met zijn unieke dakterras, en de andere horecagelegenheden maken de Haagsche Bluf compleet.

Bereikbaarheid
Winkelgebied de Haagsche Bluf is vanuit de Venestraat, Nieuwstraat, Dagelijkse Groenmarkt en Vlamingstraat te bereiken. Op loopafstand liggen vier parkeergelegenheden: parkeergarage Torengarage, Lutherse Burgwal, Grote Markt en City Parking De Laan. In het centrum van Den Haag stoppen daarnaast diverse trams vanaf Den Haag Centraal Station en Station Hollands Spoor, allemaal op loopafstand van de Haagsche Bluf.

Omhoog