icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Winkels

Alexanderhoeve Kaasspeciaalzaak Didier Lachèvre

Theresiastraat 248, 2593 AW Den Haag
Kaasspecialist Zuivelland Didier Lachèvre
Vandaag
08:30 - 18:00
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
08:00 – 18:00
Woensdag
08:00 – 18:00
Donderdag
08:30 – 18:00
Vrijdag
08:00 – 18:00
Zaterdag
08:00 – 17:00
Contact
070 382 8404
Bezoek website
Favorieten
Kaasspecialist Zuivelland Didier Lachèvre
Kaasspecialist Zuivelland Didier Lachèvre
Kaasspecialist Zuivelland Didier Lachèvre
Kaasspecialist Zuivelland Didier Lachèvre
Kaasspecialist Zuivelland Didier Lachèvre
Kaasspecialist Zuivelland Didier Lachèvre

In de gezellige Theresiastraat in de Haagse wijk Bezuidenhout, gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, Scheveningen en verschillende uitvalswegen, bevindt zich de authentieke kaaswinkel van Didier Lachèvre. De gecertificeerde kaasspeciaalzaak staat met recht in de top 5 van beste kaaswinkels in Nederland. Hier word je enthousiast en vakkundig geholpen om een keuze te maken uit de grote verscheidenheid aan Hollandse en buitenlandse kazen, wijnen, noten, gedroogde vruchten en andere lekkernijen. Met al die prachtige kazen is de kaaswinkel van Didier Lachèvre een lust voor het oog, waar je kunt kijken, kopen én proeven!

Hollandse kaasproeverij
Bij Kaasspecialist Didier Lachèvre in Den Haag kun je niet alleen kijken, maar ook proeven. Ontdek op unieke wijze Hollandse kazen en kom proeven in de sfeervolle tuin aan tafel met een glas wijn. Bij Didier Lachèvre zijn ruim zeventig soorten Hollandse kazen verkrijgbaar, zoals Goudse kazen en boerenkazen. Voor vier euro proef je zes stukken verschillende Hollandse kaas, met een glas witte wijn of fruitsap. Kaasproeven op afspraak kan van maandag tot en met vrijdag. Op vrijdag is er een doorlopende proeverij van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Kaas meenemen
Na al het lekkers een stuk (Hollandse) kaas meenemen naar huis, maar nog een lange weg te gaan? Geen probleem! Didier verpakt de kaas vacuüm voor je, zodat de smaak behouden blijft en je op een later moment nog kunt genieten van de kaas.

Theresiastraat
In de populaire Haagse wijk Bezuidenhout, vlakbij Station Den Haag Centraal, vind je de Theresiastraat. Deze gezellige winkelstraat is vernoemd naar koningin Emma en staat in de Haagse volksmond ook wel bekend als 'De Trees'. Bijzonder aan 'De Trees' is dat de straat onderdeel uitmaakt van een duurzaam winkelgebied met de vele winkels, leuke lunchrooms en restaurants. Fijn winkelen krijgt zo een extra dimensie. Een nieuwe outfit, een heerlijk hapje of gewoon de dagelijkse boodschappen, de Theresiastraat heeft voor ieder wat wils.

Bereikbaarheid
De Theresiastraat ligt op vijf minuten lopen afstand van Station Den Haag Centraal. Je loopt dan via de Anna van Buerenstraat, waar zich het overdekte winkelcentrum New Babylon bevindt, langs de Koninklijke Bibliotheek zo de Theresiastraat in. Als je vanaf de Laan van Nieuw Oost-Indië komt, is het ook ongeveer een kwartiertje lopen naar de winkelstraat. Met de auto komend over de Utrechtsebaan neem je afslag 2 waarna je na een kleine 100 meter zo de Theresiastraat inrijdt.

Omhoog