icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Kids en families

Monkey Town Den Haag

Westvlietweg 55, 2491 ED Den Haag
Kom bij Monkey Town Den Haag lekker springen, klimmen en klauteren
Vandaag
09:00 - 18:00
Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 18:00
Zondag
09:00 – 18:00
Geschikt voor
kids
Museum genre
Jeugd
Aantal personen
1-20, 21-50, 51-100
Gezelschap
Verjaardagspartijtje
Soort activiteit
Actief, Spellen
Contact
070 209 2025
Bezoek website
Favorieten

Monkey Town Den Haag is het leukste indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar! Fantastisch groot en afwisselend, dus ideaal bij slecht weer of regen. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Bij Monkey Town kan je als ouder of begeleider gratis naar binnen en genieten van een kopje koffie in het gezellige horecagedeelte. Daarnaast is Monkey Town dé locatie voor leuke kinderfeestjes en schoolreisjes. Kortom: een heerlijk indoor dagje uit met de kinderen!

Mega Springkussen!
Air park is een groot avontuur: een enorm luchtkussen met glijbanen, hindernissen, obstakels, spannende parcours, de plek om lekker te bouncen en te springen! Deze mega springkussen is een tijdelijke pop-up in Monkeytown Den Haag 

Kinderfeestjes
Monkey Town Den Haag is de perfecte locatie voor een kinderfeestje. Van ieder verjaardagsfeest wordt een echt superfeest gemaakt met alles wat daarbij hoort: kinderchampagne, springen in de bounce arena of gezellig taart eten. Terwijl de kinderen spelen, kunnen de volwassenen lekker relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Monkey Town biedt verschillende kinderfeestjes aan, waaronder Monkey Party, Monkey Party Big en Apen Verwen Feest. 

Schoolreisje
Monkey Town Den Haag is ook de ideale plek voor een schoolreisje. De kinderen vermaken zich opperbest en de volwassen begeleiding kan alles goed in de gaten houden. Er worden verschillende schoolreisjes aangeboden, waaronder Schoolreisje Aap, Schoolreisje Slang en Schoolreisje Neushoorn. Om het schoolreisje door te kunnen laten gaan, moeten er minimaal 25 kinderen meegaan. Naast schoolreisjes is Monkey Town ook uitermate geschikt voor buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven.

Prijzen
Zonder begeleiding mogen kinderen niet komen spelen bij Monkey Town Den Haag. De entree voor kinderen tot en met twaalf jaar is 7,95 euro. Voor de kinderen onder de vier jaar is er een speciaal peutertarief. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief. Ouders en begeleiders vanaf achttien jaar mogen gratis naar binnen.

Bereikbaarheid
Monkey Town Den Haag is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het indoor speelparadijs ligt bij Voorburg tussen de A12 en A4. Op het parkeerterrein van Monkey Town kun je gratis je auto kwijt. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je het beste met de trein naar Station Voorburg. Vanaf het treinstation loop je via het oude centrum van Voorburg in een kwartiertje naar Monkey Town Den Haag. 

Omhoog