icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3

Foutmelding

  • Could not retrieve the oEmbed resource.
Winkels

TK Maxx Den Haag

Grote Marktstraat 171-175, 2511 BJ Den Haag
TK Maxx Den Haag
Vandaag
10:00 - 19:00
Maandag
11:00 – 19:00
Dinsdag
10:00 – 19:00
Woensdag
10:00 – 19:00
Donderdag
10:00 – 21:00
Vrijdag
10:00 – 19:00
Zaterdag
10:00 – 19:00
Zondag
12:00 – 18:00
Aangepaste openingstijden op Hemelvaart en beide Pinksterdagen: 12:00-18:00 uur.
Contact
070 302 0030
Bezoek website
Favorieten
TK Maxx Den Haag
TK Maxx Den Haag
TK Maxx Den Haag
TK Maxx Den Haag
TK Maxx Den Haag

TK Maxx is Europa's toonaangevende winkel voor off-price merkkleding en woonartikelen. De winkel in de Grote Marktstraat verkoopt designerlabels, topmerken, nieuwe labels, stijlvolle mode, artikelen voor in huis, cadeaus en unieke juweeltjes tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs. De inkopers van TK Maxx speuren de hele wereld af om de beste merken te vinden voor een fractie van de prijs. Elke week krijgen de winkels nieuwe leveringen binnen die ook nog eens verschillen per locatie. Voor shopaholics is TK Maxx in de Grote Marktstraat Den Haag dus niet te missen! 

Hele jaar door voordelige artikelen
Waar ketens als Primark en H&M eigen producten verkopen en seizoenskortingen hanteren, kun je bij TK Maxx het hele jaar door terecht voor echte merkproducten met een voordelige prijs. De inkopers van TK Maxx zijn altijd op zoek naar de beste producten voor jou. Het gaat daarbij om dames- en herenmode, schoenen, tassen, lichaamsverzorging, parfum, huishoud- en interieurartikelen. 


Ontdek schatten voor een koopje
Bij TK Maxx vind je soms precies wat je juist níet zocht. Grote kans namelijk dat je verrast wordt bij deze winkel in de Grote Marktstraat. Begin bijvoorbeeld bij de afdeling damesmode, kijk dan op categorie en als laatste op maat. En gegarandeerd dat je schatten van grote merken ontdekt voor een fractie van de adviesprijs! 

Weg is weg
TK Maxx krijgt verschillende leveringen per week binnen, dus er zijn altijd nieuwe unieke items te ontdekken. Wat je ziet, is wat er op voorraad is: alles wordt rechtstreeks vanuit de vrachtwagen naar de winkel gebracht. Dus weg is weg!

Locatie
TK Maxx Den Haag is gevestigd aan de Grote Marktstraat, één van de belangrijkste winkelgebieden in het centrum van Den Haag. De winkelstraat loopt van de gezellige Grote Markt met z'n vele cafés tot het Spui waar je een grote Pathé bioscoop vindt. Een groot aantal warenhuizen is hier gevestigd in prachtige panden, zoals de Bijenkorf, Peek & Cloppenburg, sportketen Decathlon en natuurlijk de nieuwe Passage. Zeven dagen per week kun je in de Grote Marktstraat winkelen, want de warenhuizen en winkels hier zijn elke dag geopend. Tijdens of na het shoppen kun je even bijkomen bij één van de restaurants op het Plein of de Grote Markt. 

Bereikbaarheid
Het centrum van Den Haag is gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. De Grote Marktstraat is via de tramtunnel met verschillende trams vanaf Centraal Station te bereiken. Vanaf zowel Den Haag CS als Station Hollands Spoor is het tien minuten lopen naar de Grote Marktstraat. Naast parkeren onder de Grote Marktstraat kun je je auto ook kwijt bij de Parkings Spui, Centrum en Turfmarkt. Ook vind je bij de Grote Marktstraat een gratis bewaakte fietsenstalling.

Omhoog