icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Eten, drinken & uitgaan

Bleyenberg

Grote Markt 10, 2511 BG Den Haag
Bleyenberg
Vandaag
09:00 - 01:00
Maandag
09:00 – 01:00
Dinsdag
09:00 – 01:00
Woensdag
09:00 – 01:00
Donderdag
09:00 – 01:00
Vrijdag
09:00 – 01:00
Zaterdag
10:00 – 01:00
Zondag
10:00 – 01:00
Genoemde openingstijden hebben betrekking op het restaurant, club Het Magazijn heeft iedere vrijdag en zaterdag van 00.00 - 05.00 uur een programmering.
Keuken
Internationaal
Type maaltijd
Diner, Lunch, Ontbijt
Contact
070 800 2120
Bezoek website
Favorieten
Bleyenberg
Bleyenberg - De Kantine
Bleyenberg - Cortenbach
Bleyenberg - Meetingroom
Bleyenberg - Het Magazijn - SilentDisco
Bleyenberg - rooftop

Vijf verdiepingen
Bleyenberg is een unieke plek met 5 verdiepingen, waar je van vroeg tot laat terecht kunt. Op de begane grond bestel je ’s ochtends je ontbijt en haal je de perfecte koffie. Je gooit je laptop open, of, voor een serieuzere meeting, boek je een meeting space. ’ Haal een cocktail-with-a-view vanaf 15 uur in BarBley. ’s Avonds schuif je aan in de vernieuwde dinner- hang out spot op de begane grond voor een geweldig diner en een drankje aan de bar. Je sluit de avond af in Het Magazijn, waar de technoliefhebber tot in de vroege uurtjes uit zijn of haar plaat kan gaan.

Het Magazijn
Verborgen in De Kelder van Bleyenberg vind je in de nachten van het weekend een intieme club waar het draait om elektronische muziek van hoge kwaliteit, vrijheid, gelijkheid en anonimiteit: Het Magazijn. Op alle andere momenten te gebruiken als locatie voor exclusieve borrels en/of (disco)feesten.

Het Magazijn bevindt zich aan de Grote Markt, in de kelder van de oude Kwantum – waar zij vroeger haar magazijn had. Het oude Kwantumgebouw wordt omgedoopt tot een groot horeca- en uitgaansconcept dat Bleyenberg gaat heten. Naast technoclub Het Magazijn van Bleyenberg vind je er straks ook een rooftop bar, een restaurant, coffee bar, cocktail bar en meeting spaces. Het Magazijn heeft een eigen ingang links van het pand en zal met zijn 24-uursvergunning in de late én vroege uurtjes geopend zijn. Er is plaats voor ongeveer 150 man en hoewel het een kleine club is, zijn kosten noch moeite gespaard om er een unieke plek van te maken. In de eerste maanden is Het Magazijn geopend op de vrijdagen en zaterdagen, later komt hier nog de donderdag bij.  De programmering zal divers zijn, met bekende en onbekende, binnen- en buitenlandse artiesten. De clubavonden worden getekend door kwalitatieve elektronische muziek zoals house en techno, maar ook disco en Italo. 

Omhoog