icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Parkeergarages

Interparking - Parkeergarage Museumkwartier

Korte Voorhout 2P, 2511 EK Den Haag
Interparking - Parkeergarage Museumkwartier
Favorieten
Goedkoop én comfortabel parkeren in hartje Den Haag, dat kan bij Interparking Museumkwartier. De parkeergarage bevindt zich midden in het historische Museumkwartier in Den Haag, omringd door allerlei bekende musea zoals het Mauritshuis, Escher in het Paleis, het Haags Historisch Museum en nog veel meer. De parkeergarage heeft ruime rijbanen en parkeervakken, waardoor je je gemakkelijk door de parkeergarage kunt bewegen en biedt zo optimaal parkeercomfort.

Goedkoop parkeren in Den Haag?

Reserveer eenvoudig je parkeerplek online bij Interparking Museumkwartier en parkeer de hele dag al vanaf € 15,- in het centrum van Den Haag.

Reserveer hier

Reserveer online je parkeerplek met 50% korting bij Interparking Museumkwartier

Reserveer vooraf online je parkeerplek en bespaar tot wel 50% op je parkeerkosten! Met Day Trip Parking parkeer je doordeweeks én in het weekend de hele dag al vanaf € 15,- Je betaalt vooraf bij het maken van je reservering met iDeal of creditcard zodat je in de parkeergarage niet meer langs de betaalautomaat hoeft. Binnenrijden doe je eenvoudig op basis van kentekenherkenning. Reserveer jouw parkeerplek eenvoudig via www.parkereninmuseumkwartier.nl

Tarief Interparking - Parkeergarage Museumkwartier

Het tarief zonder een online reservering is € 2,50 - per 30 minuten met een maximum dagtarief van € 35,-. Prijswijzigingen voorbehouden. Kijk voor actuele tarieven op https://www.interparking.nl/nl-NL/find-parking/Museumkwartier/.

Parkeercapaciteit

Interparking beschikt over 320 ruime parkeerplaatsen waarvan 7 mindervalidenplaatsen en 30 parkeerplaatsen voor elektrische auto's. De maximale inrijhoogte van de parkeergarage is 2,10 meter.

Bereikbaarheid

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan het Korte Voorhout en is gemakkelijk te bereiken via de toegangswegen richting het centrum van Den Haag.

Omhoog