icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Eten, drinken & uitgaan

Theeschenkerij en roeibotenverhuur Waterkant

Westbroekpark, 2597 LS Den Haag
Theesalon de Waterkant
Vandaag
10:00 - 21:00
Maandag
10:00 – 21:00
Dinsdag
10:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 21:00
Donderdag
10:00 – 21:00
Vrijdag
10:00 – 21:00
Zaterdag
10:00 – 21:00
Zondag
10:00 – 21:00
De theeschenkerij is van eind april tot de derde dinsdag van september iedere dag geopend. In de winter gesloten.
Keuken
Internationaal
Type maaltijd
Lunch
Sport
Watersport
Contact
070 350 2863
Bezoek website
Favorieten
Theesalon de Waterkant
Theesalon de Waterkant
Theesalon de Waterkant

Prosecco en een bootje, meer heb je niet nodig. Te midden van statige herenhuizen en om de hoek van stad en strand ligt Westbroekpark. Hier ga je naartoe als de rest doorrijdt naar Scheveningen of neerstrijkt op een plein in de binnenstad. Met een pontje kom je bij theesalon de Waterkant. Een prima startplek voor een heerlijke middag bootje varen, wandelen door het Rosarium of picknicken. Door de beschutte ligging op het zuiden is de temperatuur bij theeschenkerij de Waterkant vaak een paar graden hoger dan elders in de stad.

Eten en drinken
De theesalon heeft elke dag verschillende kleine en grote gerechten, zoals wraps, salades, broodjes, soepen, taarten en scones voor bij de high-tea. Daarnaast kun je bij de Waterkant genieten van diverse soorten thee, lekkere biertjes, wijn en natuurlijk prosecco.

Roeibootverhuur 
Weinig mensen weten van de bijzondere roeiboottochten die vanaf het idyllische theehuis richting de Dr. Kuyperstraat gemaakt kunnen worden. Ervaar tevens vanaf het water het pronkstuk van het Westbroekpark, het Internationale Rosarium, een rozentuin waarin tussen juni en oktober duizenden rozen bloeien.

Kosten
Er worden geen reserveringen voor bootjes aangenomen. Om een bootje te huren kun je gewoon langskomen; het kan zijn dat je in het weekend even moet wachten. Het huren van een roeiboot in het Westbroekpark kost veertien euro per uur op een doordeweekse dag en achtien euro in het weekend.  Er passen ongeveer vijf volwassenen in een roeiboot. 

Trouwlocatie
Waterkant is ook een trouwlocatie. Meer weten over de mogelijkheden om je bruiloft in het Westbroekpark te vieren? Neem contact op met Waterkant! 

Openingstijden en bereikbaarheid 
De theeschenkerij is vanaf Koningsdag tot Prinsjesdag iedere dag geopend tussen 10:00 en 21:00 uur. Je kunt Waterkant bereiken via het Westbroekpark, maar ook met de handbediende pont vanaf de Haringkade. 

Omhoog