Museumkwagtieâh De Haag - Hét centrum van kuns en kultuâh

De Haag biedt un schat an kuns, indrukwekkede kuns. Laat je inspirere doâh de biezondere Haagse musea, theijatâhs en prachtige tetaunstellinge innut Museumkwagtieâh. Bewondâh de vogtreffeilijke werreke van Rembrand en Vemeâh innut Mâhritshùis. Laat je fantasie de vrèje laup innut Museum Escheâh innut Palès. Of ontdek de geschiedenis van de stad innut Haags Histories Museum. En natuâhlijk maggie de spraakmakende voâhstellinge in de Kauninklijke Schâhburrag en ut leukste klène theijatâh vannut jaah, Diligetia, nie missûh.

De Gâhwe Eeuw in De Haag: de tetaunstellinge

In 2019 is ut 350 jaah geleije dat Rembrand is gestorve en darom staan Rembrand en de Gâhwe Eeuw un jaah lang centraal in Neidâhland. Op kultereil gebied was de Gâhwe Eeuw voâh De Haag un periaude van graute rèkdom, getùige de veile beroemde werreke van Hollandse Meistâhs.

Sjoppûh

De Haagse binnestad is pâhfek voâh un daggie sjoppûh. De winkels innut âhtoluwe, historiese centrum zèn zeive dage peâh weik geaupend. Bekende warehùize as de Bèjekorref vijje op laupafstand van hippe maudeboetieks en konseptstoâhs rond kauninklijke palèzûh.

Resterans

Alles is maugelijk in kulinèâh De Haag. Trendie en âhthentiek smelte same in de graute divegsitèt an wereldkeukes. Ontspanne borrele in ein van de beschutte binnetùine, heâhlijkheide proeve bè de hippe resterans in de Prinsestraat, un ùitgebrède rèsttafel pakke innun Indies resterant of vegse vis, zau-ùit-de-zei, eite in de havûh.