Pinkstere - Geniete van un lekkâh lang wiekend

Pinkstere is ideiaal voâh un lekkâh wiekendje weg. In De Haag is tèdes ut Pinksterwiekend van alles te beleivûh. De ùitgestrekte stgande van Scheiveninge lonke, kindâhre kenne hun lol op bè Haagse attraksies, ut wiekend staat bol van de eivenemente, en op Eegste en Tweide Pinksterdag zèn veil winkels in de Haagse binnestad gewaun geaupend. Boek dus snel un knus hautelletsje of huâh un leuke bungalow en maak d'r same un gezellag lang Pinksterwiekend van!

Eivenemente

Met Pinkstere zèn d'r in De Haag, Scheiveninge en Kèkdùin enoâhm veil festivals, eivenemente en marrekte te bezoekûh. Hieâh onze tips voâh leuke aktivitète tèdes ut Pinksterwiekend in de binnestad en annut stgand!

Zon, zei, stgand

Met maui weâh hep De Haag altèd iets ekstra's te biede te opzichte van andere Neidâhlandse steije: 11 kilaumeitâh stgand! De vrèje blik op de horizon, de frisse zeiluch, de rielekste stgandtente en de stoere surrefâhs roepe altèd un ontspanne vekansiegevoel op. En ut beste is: Scheiveninge en Kèkdùin legge allebè op steinworrep afstand van de Haagse binnestad.

Bezienswaahdigheide

Met de meiste bezienswaahdigheide peâh vieâhkante meitâh van Neidâhland, ademp De Haag volop kultuâh en historie. De hofstad hep wat dat betref un prauminente plaats in Europa. Bezoek Haagse haailaaits zauas Palès Noâhdènde, ut Binnehof en ut Vreidespelès, en geniet vanaf de Haagse Tore vannut geweldege ùitzich auvâh stad en stgand.

Spogtief

Lekkâh iets aktiefs doen tèdes Pinksterûh? De stgande, dùine en grachte van De Haag zèn ùiterremate geschik voâh spogtieve ùitjes met familie of vriendûh. Ga heâhlijk fietse doâh ut grautste dùingebied van Zùid-Holland, vaah met un kano doâh de Haagse grachte of leâh surrefe annut stgand van Scheiveningûh.

Ùitgaan

Ut Pinksterwiekend issun ideijale geleigehèd om gezellag met vriende of familie op stap te gan. Begin met un borrel op de leivendege Graute Marrek, waag un gokkie innut kasino en slùit de avond af met un leuke fillem.

Meâh info en tips

Bezoekkie De Haag innut Pinksterwiekend en ben je op zoek naah meâh infoâhmasie? Kèktan hieâhondâh voâh praktiese tips auvâh berèkbaahhèd, pagkere en De Haag in ut algemeint.