Resterans & kafés

Praus… op De Haag!

Alles is maugelijk in kulinèâh De Haag. Trendie en âhthentiek smelte same in de graute divegsitèt an wereldkeukes. Heâhlijk borrele in ein van de beschutte binnetùine, al varend geniete van divegse kulinèâhe haugstandjes of heâhlijkheide proeve bè de hippe resterans an de Prinsestraat of annut stgand.

Scheiveninge

Voâh un dinei bè zonsondâhgang lènt de Haagse badplaats Scheiveninge ze ège ùiterremate goed. Met name de Scheiveningse Have issun dinamies dekoâh voâh sfeâhvol flanere en smakelijke intâhmezzau's.

Kèkdùin

Familiebadplaats Kèkdùin biedt gedurede ut jaah genoeg maugelijkheide om gezellag ùit eite te gan. Van maagt tot en met oktobâh is ut stgand gevuld met leuke stgandtente, zauas Bietsjclub Titus. En op de boelevâh van Kèkdùin kajje gedurede ut heile jaah terech bè veschillende leuke resterans, warondâh Huson, La Fontaine, La Galleria en Klèn Sènpos.

Foetievents

De Haag kent jaahrond tal van foetfestivals en -eivenementûh. Van Vlaggetjesdag in de Scheiveningse have en de Tong Tong Fair in de Haagse binnestad tot hippe foettruckievents in pagke en annut stgand. Wè zette de ankaumende foetievents voâh je op un rètsje.

En d'r zèn nog veil meâh resterans