Club van 100

De Haag wogt steids zichbaahdâh as spogtstad. Mede doâh enkele mauie spogteivenemente die we an onze stad hebbe kenne bindûh. Daahnaas beweige onze spogttalente ze ège op ut haugste nivo in veschillende takke van spogt. Wè doen ons bes deize spogtieve ontwikkelinge veâhdahs doâh te trekke naah de toekomps. Echtâh, we zèn en blève un klène (non-profit) oâhganisasie en zulle altèd de steun, inzet en kennis naudag hebbe van bùiteijaf.

Wat is de club van 100?

De Haag Topspogt hep un eksklusief zakelijk netwerrek opgerich: De Haag Topspogt Club van 100. Met dit netwerrek wille wè bedrève kennis late make met de topspogt in de stad en gezamelijk bèdrage an de ontwikkeling hieâhvan. Daahmei ondâhsteune we de topspogt in De Haag en haah talentûh. We beauge ut vehaal achtâh de spogtâh en zèn spogt dichtâh bè ut bedrèfsleive te brengûh. Dit gan we doen doâh “de vriende” ut vehaal achtâh de Haagse topspogt te late beleivûh. Un unieke kans om dich op eivenemente te zitte as ut WK Bietsjvolleybal en de Volvo Ocean Race. Maah auk om same te kaume met gelijkgestemde op biezondere laukasies in de stad. Dit gan wè teminste 4x peâh jaah oâhganiserûh. Op deize manieâh bâhwe we met elkaah un waahdevolle relasie op te dienste van de spogt. Om zau de spogt te hellepe en, waah naudag en maugelijk, un beroep te kenne doen op kennis en netwerrek.

Bedrève

De Haag Topspogt hep un eksklusief vriendennetwerrek opgerich: De Haag Topspogt Club van 100. Met dit netwerrek wille wè bedrève kennis late make met de topspogt in de stad en gezamelijk bèdrage an de ontwikkeling hieâhvan. Hieâhondâh staan alle angeslaute bedrève die ondâhdeil ùitmake van de 'Club van 100'.