De Heek Travel Trade - Dé onafhankelijke website voâh de rèsindustrie, tâhraupâhators en rèsorganisasies

Kostelaus en op maat make wè advies voâh groepsrèze in De Haag en de badplaatse Scheiveninge en Kèkdùin. Bekèk en ervaah de veilzèdighèd van De Haag, vieâh sèzoene lang, en zie wat wè voâh u kenne doen. Nóg meâh wetûh? Neim dan vrèblèvend kontak met ons op.

Wellekom in De Haag

Wellekom in De Haag, de kauninklijke stad an zei! Sommige plekke slùit je voâh altèd in je hagt, en De Haag is daah un van. De intâhnasjaunale stad van vrede en rech; nieuwe stèle en âhwe meistegs; exautiese keuke en Hollandse vishave; stgande en waunplaats van de kauning en kauningin; Hagenaahs en Hageneize.

Inspirasie voâh un (dag)praugramma

Twei voâhbeilde van de invulling van un praugramma waarin u ervaagt wat de stad uw gaste te biede hep op ut gebied van kultuâh, vrede en rech, kauninklijk en stgandleivûh.

Op maat

Wilt u as tâhraupâhator De Haag opneime in uw anbod of wilt u uw bestaande anbod veâhdahs ùitbrède voâh uw groepûh? De afdeling Travel Trade van De Haag Marreketing infoâhmeâht u gedetailleâhd en vetrâhd auvâh de ontwikkelinge innut toeristiese anbod van De Haag. Neim kontak met ons op en wè infoâhmere u graag op maat auvâh de veschillende maugelijkheide in de stad.

Onze dienste

De afdeling Travel Trade van De Haag Marreketing infoâhmeâht u gedetailleâhd en vetrâhd auvâh ut toeristiese anbod van de De Haag en haah badplaatsûh. Wè biede un ùitgebrèd anbod an praudukte en dienste, warondâh algemeint advies auvâh groepsrèze, voâhbeildpraugramma's, praumautiematâhriaal, tekste en video's voâh kommunikasiedoelènde, rechtevrè beildmatâhriaal en fam trips.