Tips van De Heek Info Store - Speiciaal voâh veblèfsgaste

Wiekendje weg in De Haag? In dit auvâhzich hebbe we de leukste De Heek Info Store voâh je op un rètsje gezet. Van attraksies tot ekskugsies en van ùitgaan tot de gehème plekkies van de stad. En moch je tèdes je ège veblèf nog meâh wille weite, kom gerus langs bè onze De Heek Info Store annut Spùi!

Ekskugsies

Elleke dag zèn d'r in De Haag tal van leuke ekskugsies te doen. Vaah doâh de Haagse grachte, beleif paulitiek De Haag van dichbè of ontdek de veborrage hoffies in de binnestad. Deize ekskugsies late je gegarandeâhd de stad met andere auge zien!

Haagse roetes

Onze online wandelroetes neime je mei langs de veborrage hotspots en bekende haailaaits in De Haag: van stgande tot winkelstrate en van resterans tot palèzûh. Iedere roete hep ze ège thema met zorgvuldag gekauze bezienswaahdigheide. Mejje maubiel in de hand navigeâh je moeitelaus assun echte laukal doâh de stad. Je hoef d'r nie 'ns un app voâh te downloade: de Haagse roetes zèn gratis te raadpleige via dehaag.com.

Winkele

De Haagse binnestad is pâhfek voâh un daggie sjoppûh. De winkels innut âhtoluwe, historiese centrum zèn zeive dage peâh weik geaupend. Bekende warehùize as de Bèjekorref en Huson's Bay vijje op laupafstand van hippe konseptstoâhs rond kauninklijke palèzûh. En wie veâhdahs richting zei gaat, ontdek buâhte met nog veil meâh biezondere winkels. Darom hieâhondâh un auvâhzich met leuke winkelstrate in De Haag.

Insidâhtips

De Haag staat bol van de biezondere en veborrage plekkies. Waah de massa rechsaf gaat, is dit linksaf. Om eive op adem te kaume, te watâhtande of simpelweg iets bùitegewauns mei te makûh.