Zaumervekansie - Same lol make in De Haag

Stgand, stad, pretpagke, musikols, winkels, musea, festivals: De Haag hep ut allemaal! In de zaumervekansie istâh voâh ut heile gezin dan auk van alles te beleive in de historiese binnestad en de badplaatse Scheiveninge en Kèkdùin. Check snel onze tips en geniet same van un heâhlijk daggie ùit in de enige Neidâhlandse stad an zei!

Op naah ut stgand

De Haag hep in de zaumerremaande altèd iets ekstra's te biede te opzichte van andere Neidâhlandse steije: 11 kilaumeitâh stgand! Same plezieâh make innut zand, gezellage stgandtente en avontuâhlijke stganspogte: je krèg d'r direk un vekansiegevoel van. Lekkâh dichbè, toch eive weg!

Op de agenda 2018

In de zaumâh istâh altèd wat te doen in De Haag, Scheiveninge en Kèkdùin. Voâh un gezellag daggie ùit zèn d'r tal van festivals en eivenemente om ùit te kiezûh. De leukste zaumeraktivitète hebbe we hieâhondâh voâh je op un rètsje gezet!

Haagse roetes

Onze gratis wandelroetes neime je mei langs de veborrage hotspots en bekende haailaaits in De Haag: van palèze tot pagke en van stgande tot dùinûh. Iedere roete hep ze ège thema met zorgvuldag gekauze bezienswaahdigheide. Mejje maubiel in de hand navigeâh je moeitelaus doâh de stad. Je hoef d'r nie 'ns un app voâh te downloade: de Haagse roetes zèn kostelaus te raadpleige via dehaag.com.