icon-share icon-external icon-chevron icon-arrow icon-list icon-location icon-navigate Sluiten facebook twitter linkedin whatsapp instagram youtube search cloud fog sun light snow rain Locationv2 save icon-chevron-left icon-chevron-right Chat icon-walking-time
Theatre

De Warme Winkel Een oprechte ode aan de ironie

Bookmark
Age category
Alle

Voor hen die de ironie van de titel ontgaat: het is natuurlijk lastig een oprechte ode aan de ironie te brengen. Wie de ironie recht wil doen, moet haar namelijk gebruiken en dat ondermijnt weer de oprechtheid van de ode. Maar dat is nu juist precies het idee van deze voorstelling.

Na het idiote succes van De Warme Winkel speelt De Warme Winkel (2016), waarin plagiaat centraal stond, wordt het hoog tijd voor een vervolg. Met opnieuw een obscuur elitair intellectueel thema bestormt De Warme Winkel daarom de zalen. Ironie wordt vaak weggezet als zwaktebod: dat stijlfi guur gebruik je immers alleen als je niets te zeggen hebt of niet voor je mening durft uit te komen. Hoog tijd voor een pleidooi voor de ironie, dus. En wie kan dat beter dan De Warme Winkel? In hun handen kan dat alleen maar groots, geil en gevaarlijk worden.

Unfortunately, this event has expired

View all upcoming events in The Hague in the agenda overview