Festival aan Zee - Cultuur aan de kust & in de stad

De hele maand juni staan Den Haag en Scheveningen bol van culturele activiteiten. Jonge talenten en bekende namen zijn te vinden in de stad aan zee. Dompel je onder in prachtige producties in de binnenstad, aan het strand, onder de sterren of in de theaters en musea. Iedere dag is anders.

Overnachten

Hoe heerlijk is het om een nacht te blijven slapen na een inspirerende voorstelling? De stad biedt een scala aan kwalitatieve hotels, variërend van fameuze onderkomens waar verschillende beroemdheden al kwamen, tot intieme boetiekhotels met heel persoonlijke touch of luister naar het geluid van de ruisende zee. Hieronder enkele tips.

Bereikbaarheid

Den Haag en Scheveningen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Vanaf de twee treinstations, Den Haag Centraal Station en Holland Spoor, ben je zo in het centrum of aan het strand. Eenmaal in het compacte en autoluwe winkelgebied kun je alles makkelijk te voet doen. Of je huurt een fiets. Daarmee rij je bovendien binnen een kwartiertje naar het strand! Tip: Reserveer van tevoren alvast een parkeerplek.