Restaurant

Tram Restaurant Hoftrammm

Stationsplein 8, VOORBURG

Ticket sales

Pricing
Type of ticket Price
Normal price € 79.50
Youth price

Location

Show on map Show on map

Opening hours

Opening hours
Day of the week Opening hours
Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 19:00 - 21:30
Thursday 19:00 - 21:30
Friday 18:00 - 20:30
Saturday 18:00 - 20:30
Sunday 18:00 - 20:30

Average

4,7

Google Reviews

 • Alex van Melsen

  A lovely tram ride through the Hague and Scheveningen, while enjoying an interesting and creative culinair experience. A superb combination!

  a year ago
 • Eddy Collard

  Very good food, very friendly people and a nice ride on the tram

  a year ago
 • Tycho Hertogs

  Unique and fun but it is focused on being a restaurant rather than a tour through the Hague. A delicious restaurant though and very fun!

  a year ago
 • Marjolein Roos

  Unieke ervaring! Voor een bijzondere avond uit absoluut aan te raden. Reserveer tijdig via de site, want de ritten in de tram zijn snel volgeboekt. Met alle (dieet)wensen wordt rekening gehouden. Wel graag van te voren aangeven, aangezien de keuken in de tram natuurlijk maar beperkte capaciteit heeft. Zowel in de zomer als in de winter aan te bevelen. Het is bijzonder om tijdens het diner langs alle mooie plekjes van Den Haag te komen. Eten is bijzonder en bijzonder goed, ambiance is uniek en de dames en heren in de bediening en de keuken scoren uitstekend op gastvrijheid. Zelfs de trambestuurder bedankt je aan het eind van de rit voor je komst. 2 uur en een kwartier, 5 bijzondere gangen, wijnarrangement (of anderszins) en de rondrit door Den Haag maken de Hoftrammm tot een uniek avondje uit.

  2 weeks ago
 • Maria Evers

  Heel leuk evenement om mee te maken. We reden door Voorburg, Den Haag en Scheveningen. Jammer dat je vaste plekken hebt en niet wordt geacht te wisselen om met andere (familieleden) te praten. We deden het wel, maar dat werd niet gewaardeerd. Maakte het lastig voor het personeel en speciaal in de bediening van mensen met dieetwensen. Bediening was vriendelijk en behulpzaam. Het eten zal best hoogstandje zijn, maar wat minder naar onze smaak. We houden niet zo van al die bijzondere dingen. Maar dat ligt aan ons.

  a month ago