icon-share icon-external icon-chevron icon-arrow icon-list icon-location icon-navigate Sluiten facebook twitter linkedin whatsapp instagram youtube search cloud fog sun light snow rain Locationv2 save icon-chevron-left icon-chevron-right Chat icon-walking-time
Youth

Met o.a. Sita Vermeulen Doornroosje de Musical (4+)

Bookmark
24 May-24 May
District
Other neighborhoods

'Doornroosje De Musical' is een magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Sita Vermeulen vertolkt het prachtige prinsesje dat leeft in een land hier ver, ver vandaan. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis.

Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig. Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar de gemene tovenares Fien heeft zo haar eigen plannen. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Hoe dat afloopt, zie je in deze betoverende familievoorstelling, waarin het ook vaak lachen, gieren en brullen is.

Sprookjesverkleedwedstrijd
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Om deel te nemen schrijf je je voor de voorstelling in bij het sprookjesboek. De winnaar wordt na de voorstelling bekend gemaakt en mag even op het toneel komen!

Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

----------

Let op: iedere bezoeker, klein of groot, dient een eigen toegangskaart voor het theater te hebben. Deze informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen.

Vóór rij 4 bevindt zich een orkestbakwand, wat het zicht bij kleine kinderen (jonger dan 4 jaar) enigszins kan belemmeren. Bezoekt u het theater met kleine kinderen? Dan raden wij u aan geen plaatsen op deze rij te boeken.

Dates and Times

Sun 24 May
13:30
€ 12,50 - € 20,00
Price € 12,50 - € 20,00
Sun 24 May
16:00
€ 12,50 - € 20,00
Price € 12,50 - € 20,00