icon-share icon-external icon-chevron icon-arrow icon-list icon-location icon-navigate Sluiten facebook twitter linkedin whatsapp instagram youtube search cloud fog sun light snow rain Locationv2 save icon-chevron-left icon-chevron-right Chat icon-walking-time
Classical music

Residentie Orkest Beethovens Vioolconcert

Bookmark
22 May
District
Other neighborhoods

Een ode aan de romantische grootmeester Beethoven, 250 jaar geleden geboren in het Duitse Bonn. Zonder deze revolutionaire componist had het muzikale landschap er heel anders uitgezien. Violiste en artist in residence Baiba Skride speelt het onverwoestbare en ’s werelds mooiste Vioolconcert. Richard Egarr, Beethovenspecialist bij uitstek, geeft zijn eigenwijze visie op Beethovens Vierde symfonie.

Een compleet avondje uit! Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje tijdens de pauze. Kom naar de starter Voorafgaand aan de concerten op vrijdagavond vindt de Starter plaats. Een levendig, ongedwongen voorprogramma vol live-optredens door onze eigen musici en interviews met solisten en dirigenten. De presentatie is in handen van onze musici. De Starter vindt plaats in de Havenfoyer op de eerste verdieping, is gratis toegankelijk en begint om 19.15 uur.

Richard Egarr, dirigent
Baiba Skride, viool

One Minute Symphony
Beethoven - Vioolconcert
Beethoven - Symfonie nr. 4

Dates and Times

Fri 22 May
20:00
€ 10,00 - € 55,00
Price € 10,00 - € 55,00