Den Haag Topsport - Ondersteunt de Haagse topsporter op weg naar dat ene doel

Den Haag Topsport ondersteunt lokale sporters op weg naar hun ultieme doel. Dat is voor een rugbytalent wellicht de aansluiting bij het eerste team en voor een hockey-international als Sam van der Ven is dat het kwalificeren voor de Olympische Spelen met de Nederlandse ploeg. Op elk topsportniveau staan we klaar. Als uitvoerende organisatie van het topsportbeleid van de gemeente Den Haag liggen onze taken binnen de ondersteuning van: sporters, verenigingen, regionale talentencentra, nationale topsportcentra, evenementen. Daarnaast zijn we trotse partner van het CTO Metropool Den Haag-Rotterdam, ondersteund door het NOC*NSF, en huizen de nationale trainingscentra van zeilen en beachvolleybal in onze stad. Dit alles maakt van Den Haag dé topsportstad aan zee!

Verenigingen en Centra

Den Haag Topsport ondersteunt topsportverenigingen, nationale topsportcentra en regionale trainingscentra. Deze organisaties krijgen advies over talentontwikkeling, maken gebruik van het voorzieningennetwerk en trainers en coaches volgen seminars ter uitwisseling van kennis en het opdoen van ervaringen. Regionale en nationale toppers worden in Den Haag optimaal bediend!

Zakelijk

De Club van 100 is hét zakelijke sportnetwerk van Den Haag. Een groep sportieve organisaties met één gezamenlijk doel: het verder ontwikkelen van de Haagse topsport. De leden beleven de sport van dichtbij tijdens exclusieve kijkjes in de topsportkeuken in ruil voor hun steun.