Plage

Beach Resort Kijkduin

Deltaplein, La Haye

Vente de billets

Prix
Type de billet Prix
Billet jeunesse

Emplacement

sélectionner sur la carte sélectionner sur la carte

Moyenne

4

Google Avis

 • Rita Slootweg

  Knusse badplaats, die op dit moment op de schop gaat. Voor iedere smaak een restaurant. Het winkelcentrum beneden is in verband met de verbouwing wat minder gezellig dan normaal maar er wordt van alles aan gedaan om het levendig te houden. Op het strand loopt een lang betonnen pad langs allerlei leuke strandtenten. Door het betonnen pad is strand goed toegankelijk voor rolstoelen.

  il y a moins d'une semaine
 • Holger Hortmann-van Husen

  Sehr schöner Ort mit tollem Strand. Leider wird der gesamte Ort in Zukunft umgebaut und modernisiert. Hoffe, der Charm geht nicht verloren. Es gibt kostenfreie Parkplätze, diverse Restaurants und “noch“ eine kleine Einkaufspassage.

  il y a moins d'une semaine
 • wulfe Argent

  Het is nu een zooitje, geen leuke winkels. Het wordt duur en Upperclass dus nog slechter. Je kan er nog steeds uitstekend Pokémon vangen

  il y a un mois
 • Jos Hanraads

  Het blijft een prachtige plek. Zeker op een warme dag. Maar dat is dan ook meteen te zien aan de nog weinig overgebleven parkeerplaatsen. Ben benieuwd hoe het er na de renovatie en nieuwbouw uit gaat zien.

  il y a un mois
 • Mariella Wassing

  Gezellig vertoeven hier, jammer van de verbouwingen, de gezelligheid en het gratis parkeren gaan op de schop. Moet plaats maken voor dure luxe hotels en parkeergarage.

  il y a 3 semaines

Beach Resort Kijkduin fait partie du circuit 'Sur les plages de La Haye'

Cette promenade sur la plage vous emmène sur les kilomètres de la côte haguenoise : de la plage et d...

Consulter circuit Ou consultez tous les circuits