Restaurant

Tram-restaurant Hoftrammm

Stationsplein 8, VOORBURG

Vente de billets

Prix
Type de billet Prix
Prix régulier € 79,50

Emplacement

sélectionner sur la carte sélectionner sur la carte

Heures d'ouverture

Heures d'ouverture
Jour de la semaine Heures d'ouverture
lundi Fermé
mardi Fermé
mercredi 19:00 - 21:30
jeudi 19:00 - 21:30
vendredi 18:00 - 20:30
samedi 18:00 - 20:30
dimanche 18:00 - 20:30

Moyenne

4,7

Google Avis

 • Wouter Betting

  Super ervaring! Erg leuk om in een tram door Den Haag te rijden, terwijl je zit te genieten van een heerlijk diner. Het eten en de bediening is goed.

  il y a 3 semaines
 • Mario Emmink

  Informeel, gezellig en amusant. Prima proeverij en uitstekende ervaring voor een alleszins redelijk bedrag. 7 gangen met wijn en rondreis voor € 80,- pp. Eten is prima instap in experimentele cuisine maar verwacht geen Michelin.

  il y a un mois
 • jose van der Harst

  Geweldige ervaring! Heerlijk gegeten. Vooral de sucade was buitengewoon lekker! Zeer gastvrij en geweldige route door t Haagsche! Zeker een aanrader.

  il y a 2 mois
 • Jacqueline Kettenes

  Wat een bijzondere ervaring. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Super vriendelijke bediening en een goede tramchauffeuse. Heerlijk gegeten. En als je geen wijn wil dan krijg je heerlijke non alcoholische drankjes. Allemaal lekkere schilderijtjes en uiteindelijk zit je vol. Zeker de moeite waard om dit te gaan beleven.

  il y a 3 mois
 • Jasper van der Eijk

  Zondag 23 April de rit meegemaakt en beleefd. Geweldig personeel, mooie tram, leuke route, maar bovenal super lekker eten en bijbehorende wijntjes! Meer dan de moeite waard ondanks het stevige tarief wat betaald moet worden, maar nogmaals; Erg lekker en bijzonder mooi gepresenteerd eten! Wat mij betreft een dikke 10!!!

  il y a 7 mois