Restaurant

Tram-restaurant Hoftrammm

Stationsplein 8, VOORBURG

Vente de billets

Prix
Type de billet Prix
Prix régulier € 79,50
Billet jeunesse

Emplacement

sélectionner sur la carte sélectionner sur la carte

Heures d'ouverture

Heures d'ouverture
Jour de la semaine Heures d'ouverture
lundi Fermé
mardi Fermé
mercredi 19:00 - 21:30
jeudi 19:00 - 21:30
vendredi 18:00 - 20:30
samedi 18:00 - 20:30
dimanche 18:00 - 20:30

Moyenne

4,7

Google Avis

 • Chris Boon

  Op en top genoten van deze avond. Uitstekend diner met passende wijn of non alcoholisch, goede service en een heel leuk team. Dikke tien voor deze avond.

  il y a moins d'une semaine
 • Marjolein Roos

  Unieke ervaring! Voor een bijzondere avond uit absoluut aan te raden. Reserveer tijdig via de site, want de ritten in de tram zijn snel volgeboekt. Met alle (dieet)wensen wordt rekening gehouden. Wel graag van te voren aangeven, aangezien de keuken in de tram natuurlijk maar beperkte capaciteit heeft. Zowel in de zomer als in de winter aan te bevelen. Het is bijzonder om tijdens het diner langs alle mooie plekjes van Den Haag te komen. Eten is bijzonder en bijzonder goed, ambiance is uniek en de dames en heren in de bediening en de keuken scoren uitstekend op gastvrijheid. Zelfs de trambestuurder bedankt je aan het eind van de rit voor je komst. 2 uur en een kwartier, 5 bijzondere gangen, wijnarrangement (of anderszins) en de rondrit door Den Haag maken de Hoftrammm tot een uniek avondje uit.

  il y a 2 mois
 • Martin Middel

  Heel erg leuk en lekker. De route van de tram gaat door Scheveningen, centrum Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Dit zorgt voor een leuk afwisselend uitzicht.

  il y a 4 semaines
 • Stephen Barnes

  Second time back and would recommend it even more than the first. Superb food, amazing flavours, and surprisingly good value. Looking forward to my third visit

  il y a un mois
 • Maria Evers

  Heel leuk evenement om mee te maken. We reden door Voorburg, Den Haag en Scheveningen. Jammer dat je vaste plekken hebt en niet wordt geacht te wisselen om met andere (familieleden) te praten. We deden het wel, maar dat werd niet gewaardeerd. Maakte het lastig voor het personeel en speciaal in de bediening van mensen met dieetwensen. Bediening was vriendelijk en behulpzaam. Het eten zal best hoogstandje zijn, maar wat minder naar onze smaak. We houden niet zo van al die bijzondere dingen. Maar dat ligt aan ons.

  il y a 3 mois