Attraction Musée Jeunes

Musée Porte des prisonniers

Buitenhof 33, La Haye

Vente de billets

Prix
Type de billet Prix
Prix régulier € 10
Billet jeunesse

Emplacement

sélectionner sur la carte sélectionner sur la carte

Heures d'ouverture

Heures d'ouverture
Jour de la semaine Heures d'ouverture
lundi Fermé
mardi 10:00 - 17:00
mercredi 10:00 - 17:00
jeudi 10:00 - 17:00
vendredi 10:00 - 17:00
samedi 12:00 - 17:00
dimanche 12:00 - 17:00

Musée Porte des prisonniers est ouvert le lendemain de Noël (de 12h00 à 17h00) et le réveillon du Nouvel An (de 12h00 à 16h00).

Moyenne

4,3

Google Avis

 • Dennis Luising

  Toevallig naar binnen gegaan zonder te weten welke grote gebeurtenis zich hier heeft afgespeeld. Bij de kassa werd gezegd dat een rondleiding met gids de moeite waard was; dat was het zeker! Zelden zoveel geleerd! Tijdens de rondleiding word je door het gebouw meegenomen en wordt verteld over de gebeurtenissen rond de 20e augustus van 1672. De gids was zeer deskundig en vertelde boeiend. Het museum heeft een zaal speciaal voor kinderen en ook zij zullen de rondleiding kunnen waarderen. Toilet en kluisjes aanwezig.

  il y a une semaine
 • Jacoline Ruygrok

  Een heel interessante rondleiding gehad daar van een ontzettende enthousiaste cipier met zijn dienstmeid. Mooie verhalen gehoord. Het is een klein muzeum en je bent er geen uren zoet mee maar gewoon leuk om eens te bezoeken.

  il y a un mois
 • Mick B

  Een bezoek aan de Gevangenpoort is niet mogelijk zonder tour, dus de kwaliteit van de gids maakt of breekt je bezoek. Helaas voelde onze gids zich vandaag zichtbaar ongemakkelijk in zijn rol. Haperend lepelde hij alleen de bekende feiten op, daarbij herhaalde hij zichzelf en raakte hij meerdere keren de draad van zijn ingestudeerde teksten kwijt. Als je een gids treft die met passie, humor en anekdotes de geschiedenis tot leven weet te wekken, moet de Gevangenpoort wel erg de moeite waard zijn! Better luck next time.

  il y a un mois
 • Jürgen Mulders

  Absoluut de moeite waard! Een uniek gebouw uit de 14e eeuw dat zeer goed bewaard is gebleven. Wat hier mede voor gezorgd heeft is dat het gebouw al sinds 1882 dienst doet als een museum en dat merk je overal. Je wandelt hier geen cel binnen zoals die er uit gezien zou hebben in de 16e eeuw. Neen je wandelt een cel binnen zoals die al in het gebouw aanwezig is vanaf de 16e eeuw. Dat het interieur zo goed bewaard is gebleven is echt uniek! De gids die we toen hadden was goed op de hoogte en wist veel extra's te vertellen en hij had een leuke interactie met de groep. Kortom, als je in Den Haag bent een echte aanrader om te bezoeken!

  il y a 2 mois
 • ChroniↃ OG

  Short and fast tour. Attended one on Dutch language with English audio( English language tours are available too at appropriate times). For my taste a little bit too short and too fast tour. Price is affordable and is 10 Euro per person.

  il y a un mois