Attraction Sport Jeunes

De Uithof

Jaap Edenweg 10, La Haye

Vente de billets

Prix
Type de billet Prix
Billet jeunesse

Emplacement

sélectionner sur la carte sélectionner sur la carte

Heures d'ouverture

Heures d'ouverture
Jour de la semaine Heures d'ouverture
lundi 13:00 - 22:00
mardi 13:00 - 22:00
mercredi 13:00 - 22:00
jeudi 13:00 - 22:00
vendredi 13:00 - 22:00
samedi 11:00 - 22:00
dimanche 11:00 - 18:00

Moyenne

4,1

Google Avis

 • Milan Krol

  Tres mal organise

  il y a 5 mois
 • Martin de Ridder

  Op maandag een e-mail gestuurd met daarin een vraag, op donderdag eindelijk een antwoord. Heel vriendelijk maar het liet mij met meer vragen dan antwoorden. Nu op Zaterdag al ruim 1 1/2 uur bezig om telefonisch contact te krijgen, op 1 nummer krijg ik te horen dat er niemand is die mij te woord kan staan en of ik het later nog eens wil proberen. op het 0900 nummer krijg ik een keuze optie en na het maken van een keuze hang je aan de lijn en krijg je niemand te pakken maar je betaald wel per minuut lol... kijk zo kan ik ook een zaak runnen, mijn advies... neem een bandje op met de juiste tijden waarop er gebeld kan worden of sluit je telefoon gewoon af. Als dit het eerste contact is met de buitenhof denk ik dat ik mijn tijd en geld beter kan besteden bij een activiteiten centrum waar de klant wel te woord word gestaan... de keukenhof of de efteling zelfs julianadorp..erg jammer dat er zo zaken word gedaan zeker in deze tijd.

  il y a 2 semaines
 • Lenny van Grootveld

  Wij zijn hier vandaag gaan karten. We werden goed ontvangen, kregen een duidelijke uitleg en hebben lekker gekart. Ik vond de mannen welke de baan in de gaten houden, scherp en goed bezig. Daarnaast waren ze ook in voor een babbeltje en een geintje. Zeker een aanrader, en we gaan binnenkort weer!

  il y a un mois
 • Julian Gosselink

  2 heats gedaan, 1ste heat verliep goed en de 2de heat was klote. Kart 27 (Ferrari) stuurt niet goed en je vingers komen achter het stuur te zitten. (Als je normaal doet). De Uithof afdeling karten moeten zich schamen.

  il y a 3 semaines
 • H.Y. Huang

  Very affordable and great fun for kids! There is a nice restaurant upstairs and food was decent and not over charged like many indoor playground. My daughter told me she wants to go there everyday. ;) that says enough.

  il y a un mois