Attraction Sport Jeunes

De Uithof

Jaap Edenweg 10, La Haye

Emplacement

sélectionner sur la carte sélectionner sur la carte

Heures d'ouverture

Heures d'ouverture
Jour de la semaine Heures d'ouverture
lundi 13:00 - 22:00
mardi 13:00 - 22:00
mercredi 13:00 - 22:00
jeudi 13:00 - 22:00
vendredi 13:00 - 22:00
samedi 11:00 - 22:00
dimanche 11:00 - 18:00

Moyenne

4,1

Google Avis

 • JeanPaul van Rijn

  zijn bij de klimmuur geweest. heel leuk voor kinderen vanaf 4 a 5 jaar. 15 euro voor ouder en kind samen voor zolang je wilt. Meestal ben je in een uurtje wel klaar. Zijn 6 keer geweest zonder te reserveren en 1 keer was het te druk. Ze doen ook kinderfeestjes. Veel plezier

  il y a une semaine
 • Florian Kleinendorst

  De 400m schaatsbaan wordt weer drukker met het sluiten van de Zoetermeerse baan. Daarbij trekt ook de zeer matige kwaliteit van het ijs in de warmere periode mee, dan vind ik de ijsbaan toch net oké. Over de andere activiteiten heb ik geen oordeel.

  il y a moins d'une semaine
 • Wessel Roos

  Heerlijk avondje op de skibaan. Super rustig. In totaal 2 skibanen met 4 liften. Een hele leuke ervaring om goed je techniek te trainen. Zelf leren snowboarden. Helaas was er geen leraar beschikbaar. Had ik ook op tijd moeten boeken. Het ziet er allemaal heel leuk en gezellig uit. De horeca zou Rob denk ik niet blij van worden. Wat stond het daar naar frituur vet. Dat was misschien wel een moment opname.

  il y a une semaine
 • Dennis de Haas

  Veel leuke activiteiten. En alles goed geregeld. Restaurant wat prijzig en niet heel bijzonder maar wel oké. Altijd parkeerplek

  il y a moins d'une semaine
 • vince molenaar

  Aantal keer hier geweest om te karten. Super gave racebaan. Regels worden duidelijk uitgelegd. Er is materiaal zoals een racehelm aanwezig voor het geval je zelf niks heb. Je kan ook je eigen helm gebruiken. Dat is geen enkel probleem. Ze beschikken over elektronische kart's.

  il y a 3 semaines