Attraction Sport Jeunes

De Uithof

Jaap Edenweg 10, La Haye

Emplacement

sélectionner sur la carte sélectionner sur la carte

Heures d'ouverture

Heures d'ouverture
Jour de la semaine Heures d'ouverture
lundi 13:00 - 22:00
mardi 13:00 - 22:00
mercredi 13:00 - 22:00
jeudi 13:00 - 22:00
vendredi 13:00 - 22:00
samedi 11:00 - 22:00
dimanche 11:00 - 18:00

Moyenne

4,1

Google Avis

 • Petra Brouwer

  1e kerstdag voor t eerst geweest met n gezelschap van 21 man waarvan 13 bleven eten na de activiteit. Bij binnenkomst viel de rij bij de kassa mee, konden we gelukkig 1 ticket snowboarden nog omzetten naar schaatsen en hebben we n leuke middag gehad. Personeel bij schaatsverhuur had t druk maar waren over t algemeen vrolijk. Na afloop vh schaatsen even geborreld tot 17u voor we aan tafel mochten voor het steengrillen. Dit verliep prima en was heerlijk eten. Zelf langs t buffet lopen om je bordje te vullen met de nodige vlees of vis en dan lekker aan tafel bakken met voldoende brood, friet en saladebar erbij. Viel op dat er veel en vaak werd aangevuld dat was top en hadden we bij andere locaties wel slechter gezien dus fijn! Na afloop ook nog een dessertbuffet wat heerlijk was, evt iets meer fruit erbij had gekund maar dit was al top vooral entree met vuurwerk. Bediening ook goed en leuk, Michael was top, en heeft ons lekker vaak van drankjes voorzien. Ga zo door!

  il y a un mois
 • Dispuut Geo-Engineering De Ondergrondse

  Leuke ijsbaan, maar jammer dat ze op zaterdag maar tot 15:30 open zijn. Ook het klantcontact telefonisch kan een stuk vriendelijker. Meerdere keren in de wachtrij en niet echt behulpzaam

  il y a moins d'une semaine
 • Albert Miltenburg

  Leuk activiteitencentrum, niet alleen schaatsen! Teveel om op te noemen. Ook met de tram en bus bereikbaar, al moet er dan een stukje gelopen worden.

  il y a une semaine
 • Ronan - P

  Slechte sneeuw, en lift 2x kapot gegaan. Met karten wel een goede baan, alleen de mensen die er werkte weeze niet goed de blauwe vlag aan (De vlag die betekent dat iemand achter je je in wilt halen) heb daardoor heel veel achter mensen vast gezeten. Maar veder wel top!

  il y a 3 semaines
 • Patrick Telgenhof

  Leuke plek om je een paar uur te vermaken. Skiën, snowboarden, airsoft, karten, schaatsen, klimmen of lasergame. Niet heel goedkoop maar wel leuk gemaakt allemaal. Eten is goed maar geen ruim assortiment.

  il y a 2 semaines