Hôtel Restaurant

Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Gevers Deynootplein 30, La Haye

Emplacement

sélectionner sur la carte sélectionner sur la carte

Moyenne

4

Google Avis

 • Alain Mezatio

  C'est un hôtel mythique de Dernière Haag. Très somptueux bâtiment. Il surplombe la plage.

  il y a un mois
 • Christine De Baets

  Chambre très propre, mauvais service

  il y a un mois
 • Arie van Herpen

  Bij een wandeling in Scheveningen ga ik graag even een lekkere cappuccino drinken, en zoek dan wat rust en service. Bij het laatste bezoek aan het Kurhaus (1 oktober 2017) kwam ik met een vriendin rond 13:30u in het restaurant aan. Er zaten nog wat mensen, die later met een rondleiding mee bleken te gaan. Het gedeelte voor het ontbijt was vrijwel leeg. Wat wel opviel was de groep personeel achter de bar (7 mensen) waarvan er 2 met de rug tegen de muur stonden te leunen. Personeel om ons te bedienen kwam er niet. Toen is de vriendin zelf uiteindelijk (na een kwartier) maar opgestaan om te informeren of we nog bediend werden. Het vorige bezoek verliep ongeveer ook zo. Dus maar even een berichtje gestuurd aan het management om uitleg. Dat is tot op vandaag (bijna een week later) nog onbeantwoord. Dat verwacht je echt niet van een vijf sterren horeca gelegenheid. De volgende keer maar naar een strandtent dan...... Gemiste kans Kurhaus!

  il y a 2 semaines
 • Jasper B

  Het Kurhaus - 'vergane glorie': Het is een statig hotel van de buitenkant. De hal is heel erg mooi. De kamers zijn oud en gedateerd, doucheslang was geplakt met tape, behang liet los, ingezakte bedden. Minibar werd, in tegenstelling tot beschreven, niet bijgevuld. Ontbijt was zeer goed voorelkaar. Opzich dus een prima hotel, maar het extra geld t.o.v. van een ander hotel niet waard. De locatie is wel top.

  il y a moins d'une semaine
 • Vicky Aarts

  We wilden altijd al een keer een nachtje in het Kurhaus slapen, maar dit is ons zwaar tegengevallen. De hal van 't hotel is prachtig, maar dat is ook een van de weinige positieve punten. We hadden een arrangement met diner erbij: de soep was bijna koud, stokbrood vergeten, ook na een keer dit gezegd te hebben. Hoofdgerechten waren oke, maar niet bijzonder, nagerecht creme brûlée was koud. Bediening in restaurant weten niet wat ze doen! Kamer: het bad was niet goed schoon, vuile ramen en gordijnen, föhn was kapot en het goedkoopste wc-papier wat er bestaat. Service is slecht, nauwelijks klantencontact, niet vragen hoe 't gaat of hoe 't eten smaakte. Veel personeel spreekt alleen engels. Waar de 5 sterren in dit hotel op gebaseerd zijn weten wij niet. Waarschijnlijk was het vroeger een goed hotel en teren ze op de "goede naam", maar ik zou zeggen, niet doen! Badhotel Scheveningen is goedkoper en veel beter.

  il y a 3 semaines

Grand Hotel Amrâth Kurhaus fait partie du circuit 'Sur les plages de La Haye'

Cette promenade sur la plage vous emmène sur les kilomètres de la côte haguenoise : de la plage et d...

Consulter circuit Ou consultez tous les circuits