icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Prinsjesdag Hatwalk

Koninklijk Den Haag-oud

Favoris

De kroon op je zomer! 

Van 7 tot en met 17 september geniet je royaal van Den Haag. Door heel de stad vind je tal van leuke activiteiten. Monumenten worden special opengesteld voor het publiek zoals de koninklijke wachtkamer op station Hollands Spoor en Paleis Kneuterdijk. Sta oog in oog met de paarden tijdens de oefenceremonie in Scheveningen, maak een unieke rondvaart over de Hofvijver en winkel in een van de vele kleurrijke winkelgebieden! 

Tip
Royal
Prinsjesdag
"Van Scheveningen tot de binnenstad: geniet van vertier door heel Den Haag."

Voortreffelijk shoppen en prinsheerlijk bijtanken​

Van het koningspaar is bekend dat zij liefhebbers zijn van Haagse winkels en restaurants. Rond de Denneweg worden dan ook regelmatig hofauto's gesignaleerd.

Ook op Het Noordeinde, waar de koning zijn werkpaleis heeft: de chique winkelstraat staat bekend vanwege z'n karakteristieke modeboetiekjes, luxe restaurants en mooie galeries. Ontspannen onder het genot van een drankje en een hapje doe je in een van de vele gezellige horecagelegenheden die de binnenstad van Den Haag rijk is.

Wandelen, winkelen én ontdekken

De Royal Shopping wandelroute neemt je mee langs de meest stijlvolle winkelstraten van de Haagse binnenstad: van de historische Passage, via het koninklijke Noordeinde naar de chique Denneweg. Onderweg kom je langs statige gebouwen, de vorstelijke paleizen en zie je de mooiste authentieke gevels. 

De Royal Tour brengt je langs alle Haagse hoogtepunten met een koninklijk tintje. Wandel op je eigen tempo en geniet van deze Haagse pracht en praal.

Den Haag rolt de oranje loper voor je uit

Retour en haut