icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Restaurants

Greens in the Park

Kapelweg 18, 2587 BM Den Haag
Greens in The Park
Vandaag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 18:00
Zondag
09:00 – 18:00
Keuken
Hollands, Internationaal
Type maaltijd
Diner, Lunch, Ontbijt
Contact
070 369 5373
Bezoek website
Favorieten
Greens in het Westbroekpark, gelegen tussen Den Haag en Scheveningen, is een unieke combinatie van een biologisch restaurant en een zorgmoestuin.

Bij Greens koken ze zoveel mogelijk met de groenten uit de eigen biodynamische moestuin, met respect voor de seizoenen en natuurlijk rekening houdend met de herkomst van ingrediënten. Smaak en puurheid zoals het door de natuur bedoeld is. De keuken van Greens is ambachtelijk en vrijwel alles wordt zelf gemaakt. Op de menukaart verandert elk seizoen een aantal gerechten. En sommige verse producten zijn soms gewoon (lekker) op.

Ieder seizoen is er een nieuwe menukaart met bijpassende drankjes. Een deel blijft altijd hetzelfde, maar een deel is ook afhankelijk van het seizoen. Daarnaast staan er op het bord in het restaurant ook wekelijks wisselende gerechten met ingrediënten die op dat moment uit de eigen moestuin kunnen komen en die afhankelijk zijn van het weer en seizoen. Ook is er altijd een vegetarische keuze en een menu voor kinderen. De keuken is open tot een uur voor sluitingstijd.

Moderne buitenplaats
Greens is een moderne buitenplaats gemaakt waar je na je drukke werkdag lekker kan ontspannen en genieten in een mooie belevenistuin. Met een drankje op het terras genieten van lekkere producten uit de eigen tuin, wat wil je als stadsbewoner nog meer?

De Tuin van Greens in the Park
In de bloementuin kom je als bezoeker van Greens helemaal tot rust. De tuin bestaat uit een 14 meter grote grascirkel rondom een oude Eik. Aan de rand van de cirkel staan 6 banken die door donateurs van de tuin zijn geadopteerd. Daarachter liggen weelderige borders met vaste planten en bloemen die elk seizoen weer voor een andere sfeer in de tuin zorgen. De tuin wordt onderhouden door vrijwilligers van de Stichting Tuinen van Greens.

Maatschappelijk concept
Greens in the Park is een maatschappelijk concept in een parkachtige omgeving. Een fris restaurant in combinatie met een eetbare tuin, geëxploiteerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waar het draait om natuurproducten die ook op de menukaart zijn terug te vinden. Moestuinen, weelderig groen, aromatische tuinen en theetuinen komen hier tot bloei. Op maatschappelijk verantwoorde wijze serveert het restaurant heerlijke gerechten en goede koffie en organiseert zij events die passen binnen deze kaders. Met (een deel van) de opbrengsten uit het restaurant wordt de Stichting Tuinen van Greens gefinancierd, die op haar beurt de dagelijkse exploitatie van de tuin op zich neemt.

Sloepverhuur
Zelf varen in een luxe en comfortabele sloep door de grachten van Den Haag? Dat kan! Met een elektrische sloep van Greens ontdek je Den Haag vanaf het water. 

Bezoek de website van Greens
Greens in the Park, moestuin, Westbroekpark Den Haag
Moestuin van Greens in the Park. 
Omhoog